Arhiva slušaonice - Putovi hrvatske glazbe

HRT – HR 3 — Petak, 11.05.2018 11:00

Putovi hrvatske glazbe: Imaginacija glazbe vremena skladateljice Margarete Ferek-Petrić

Hrvatsko-austrijska skladateljica Margareta Ferek-Petrić koja je svoje akademsko obrazovanje, usavršavanja ali i uspjehe ostvarila u Austriji, dobitnica je godišnje nagrade grada Čakovca "Josip Štolcer Slavenski" za skladbu praizvedenu najprije u Austriji, a potom na Glazbenoj tribini u Opatiji. "All the world's stage" na tragu Shakespearea, ali uz burnu i maštovitu satiru u tumačenju izvrsnog ansambla Zeitfluss i dirigenta Edu Mičića osigurali su Margareti Ferek-Petrić prvu skladateljsku nagradu u Hrvatskoj. O nagrađenoj skladbi, te o skladbama koje je odabrala za svoj autorski koncert u Čakovcu, ali i uz snimke nekih novih ostvarenja, te najave značajnih projekata doznajemo u emisiji koja nastavlja temat 18. sezone "Imaginacija glazbe vremena". Urednica i voditeljica: Iva Lovrec Štefanović

HRT – HR 3 — Petak, 23.03.2018 11:00

Putovi hrvatske glazbe: Imaginacija glazbe vremena uz udaraljkašicu Ivanu Bilić, te pijanisticu Yoko Nishii i violinista Krešimira Marmilića

Temat 18. sezone ciklusa Putovi hrvatske glazbe "Imaginacija glazbe vremena" usmjerava pozornost na glazbenike interprete. Uz predstavljanje novih nosača zvuka te zanimljive turneje u počast Franji Krežmi zabilježili smo razgovor s japanskom pijanisticom Yoko Nishii (koja je prije nekoliko godina ostvarila nosač zvuka s djelima Dore Pejačević) i violinistom Krešimirom Marmilićem. Dvije novoobjavljene kompaktne ploče donose djela Franje Krežme, te hrvatskih minijatura za gudački kvartet (kvartet Cadenza Zagreb). Iz Francuske, točnije iz Evreuxa, stiže Ivana Bilić, udaraljkašica i skladateljica, koja će nam dan uoči nastupa uz Simfonijski orkestar HRT-a i kolegice Tamaru Coha Mandić i Dijanu Grubišić Ćiković, prenijeti detalje o projektima koje ostvaruje na rezidencijama, te o turnejama koje ostvaruje u duu Ink Experiment.

HRT – HR 3 — Petak, 16.03.2018 11:00

Imaginacija glazbe vremena uz Jazz orkestar HRT-a / Andreas Marinello i Zvonimir Bajević

Sjajni glazbenici u sjajnome orkestru u očekivanju su diskografskih nagrada. Ovaj petak naš temat Imaginacija glazbe vremena otvara se prostorima jazz glazbe i to interpretacijama Jazz orkestra HRT-a koji se uspješno nametnuo kao nezaobilazno ime diskografskih prostora, ali i koncerata i suradnji koje šire žanrovske predvidivosti. Upravo uz sastav Chui ostvaren je i diskografski hit Chui ovu glazbu, a uz šefa dirigenta Andreasa Marinella i trubača i muzikologa Zvonimira Bajevića komentirat ćemo i druga diskografska ostvarenja, te stalni projekt narudžbi i snimanja novih hrvatskih djela za jazz orkestar. Urednica i voditeljica: Iva Lovrec Štefanović

HRT – HR 3 — Petak, 09.03.2018 11:00

Putovi hrvatske glazbe: Imaginacija glazbe vremena u praizvedbi baletne opere "Atlantida" Mirka Krstičevića, uz "Mon image" in memoriam Milku Kelemenu (1924.-2018.)

Putovi hrvatske glazbe ovaj petak donose reportažu iz Splita, gdje je prošle subote praizvedena baletna opera hrvatskoga skladatelja, glazbenika Mirka Krstičevića "Atlantida: Legenda o Dan'Zoru" za koju je sam napisao i libreto. Na praizvedbi je bio kolega Trpimir Matasović koji je razgovarao sa skladateljem, ali i dirigentom predstave Alanom Bjelinskim, te redateljem Goranom Golovkom. Kako je naposlijetku odjeknula opera na čiju je praizvedbu skladatelj čekao više od 15 godina, a to je tek prvi dio zamišljene operne trilogije nadahnute početcima civilizacije, pratimo uz ulomke s premijere i komentare kolege Matasovića.

HRT – HR 3 — Petak, 02.03.2018 11:00

Putovi hrvatske glazbe: Stara kovačnica mlade hrvatske glazbe u Beču

Ciklus Putovi hrvatske glazbe ovaj petak donosi reportažu iz Beča u kojem je 13. veljače u koncertnom prostoru umjetničke udruge "Alte Schmiede" održan koncert mlade hrvatske glazbe, odnosno koncert na kojem su predstavljeni skladatelji vezani obrazovanjem uz austrijska glazbena sveučilišta. Izuzev skladatelja Davora Branimira Vinczea (koji je na usavršavanju na sveučilištu Stanford u Sjedinjenim Državama) na koncertu su bili prisutni i svoja djela uvodno komentirali skladatelj Marko Markuš (ujedno i idejni začetnik ovoga projekta), te skladateljice Mirela Ivičević, Margareta Ferek-Petrić i Lana Janjanin. Komorni sastavi okupili su izvedbe petoro glazbenika koji su svirali i jednu praizvedbu, te uglavnom recentna djela, svirajući u različitim kombinacijama - flautistica Iva Kovač, violinistica Victoria Trusewicz, violončelistica Ana Topalović, pijanist Frederik Neyrinck te gitarist Timotej Kosovinc. U emisiji poslušajte opširniji razgovor sa Markom Markušom kojim ćemo ga predstaviti uz ulomke iz njegova skladateljskog opusa, komentare skladateljica o ovome projektu, te skladbe sa tog posebnoga koncerta u Beču.

HRT – HR 3 — Petak, 16.02.2018 11:00

Putovi hrvatske glazbe: Imaginacija glazbe vremena uz Gorana Filipeca i Mateja Meštrovića

Nastavljajući 18. sezonu ciklusa Putovi hrvatske glazbe u tematu posvećenom interpretima naslovljenu "Imaginacija glazbe vremena" ugošćujemo dvojicu pijanista: Gorana Filipeca i Mateja Meštrovića. Dvojica pijanista iz dva različita svijeta koji se svjetski vrlo moćno razvijaju u karijerama - Goran Filipec (1981.) sjajnim nastupima, novim izdanjima i usavršavanjima iskazuje kako promišljenost i intelektualni pristup (gotovo muzikološke naracije) u interpretaciji otvara detaljizirane svjetove imaginacije u prestižnim koncertnim prostorima i za prestižne diskografske nakladnike. Matej Meštrović (1969.) pijanistički je krenuo otvarati nove vlastite svjetove još u interpretativno-skladateljskim istragama kroz new age, glazbe za filmove, projekte uz udaraljkaške kombinacije, te sa jakim međunarodnim odjekom preradu Vivaldijevih koncerata "Četiri godišnja doba" za 3 klavira uz nakladničku podršku koja se nastavlja i u najnovijem pothvatu skladanja triju rapsodija koje će se naći na novome nosaču zvuka za koji je primio poticaj Hrvatskog društva skladatelja. Iz aktualiteta obojice umjetnika predstavljamo nove projekte - Filipecov nosač zvuka kojim se donosi prvi dio integralnog snimanja klavirskog opusa Blagoja Berse, te "Kinesku rapsodiju" Mateja Meštrovića koja je uz kinesku novu godinu praizvedena prošloga petka u ciklusu OFF Zagrebačke filharmonije.

HRT – HR 3 — Petak, 02.02.2018 11:00

Putovi hrvatske glazbe: Imaginacija glazbe vremena uz flautisticu Tamaru Coha Mandić

Osamnaestu sezonu ciklusa Putovi hrvatske glazbe posvećujemo interpretima u tematu Imaginacija glazbe vremena, a naša gošća je Tamara Coha Mandić, prva flautistica Simfonijskog orkestra HRT-a koja uz svoj matični orkestar u Majstorskome ciklusu izvodi "Conterpiece in D" za flaute skladatelja i dirigenta Igora Kuljerića (1938-2006) upravo na dan njegova rođenja. No, povezanost s hrvatskim partiturama u interpretativnim ostvarenjima Tamare Coha Mandić višestruka je - od skladbi solističkih, koncertantnih pa i komornih koje su pravo pisane za nju i njoj posvećene, do literature iz glazbene baštine ili partiture koje je obilježila novim nadahnutim tumačenjima. Uz svoju je kolegicu Renatu Penezić osnovala jedinstveni Zagrebački ansambl flauta koji je posvećeno naručivao nova djela hrvatskih skladatelja te ih izvodio na brojnim tuzemnim i inozemnim nastupima, a s harfisticom Dianom Grubišić Ćiković otvorila je mogućnosti hrvatskim skladateljima da pišu za takav zanimljiv sastav. Odabir glazbe svakako će podsjetiti na interpretacije skladbi Igora Kuljerića, Mladena Tarbuka, Tomislava Uhlika, Borisa Papandopula, Sare Glojnarić i drugih hrvatskih skladatelja koji su zahvaljujući Tamari Coha Mandić dobili prilike za vrsne interpretacije koje je ostvarivala uz renomirane umjetnike i ansamble među kojima su Kvartet Sebastian, Zagrebački gitarski trio, Zagrebačka filharmonija, i svakako njezin matični orkestar SO HRT-a.

HRT – HR 3 — Petak, 26.01.2018 11:00

Putovi hrvatske glazbe: Imaginacija glazbe vremena uz pijanista i pedagoga Vladimira Krpana

Svečanim koncertom pijanist Vladimir Krpan prošle je subote proslavio svoj 80. rođendan. Njegovo pijanističko i pedagoško djelovanje "sažima potencijal vlastite sredine s europskim iskustvima i idejama velikih interpreta i njegovih pedagoga", a svojom je posvećenošću hrvatskoj glazbi ostavio neponovljiv trag u našoj kulturi. Emisija u kojoj nam gostuje profesor emeritus Vladimir Krpan donosi neke od bitnih točaka toga zanimljivoga umjetničkog životopisa, te odabir hrvatskih partitura koje su obilježene upravo njegovom imaginacijom tumačenja.

HRT – HR 3 — Petak, 19.01.2018 11:00

Putovi hrvatske glazbe: Imaginacija glazbe vremena - uoči 100. rođendana Antonia Janigra

Uoči koncertne proslave 100. rođendana violončelista, dirigenta i pedagoga Antonia Janigra koji je na mnoge načine obilježio hrvatsku kulturu ostavljajući duboke tragove u njezinoj glazbi, donosimo odabir upravo hrvatskih partitura koje je tumačio uz svoje ansamble.

HRT – HR 3 — Petak, 12.01.2018 11:00

Putovi hrvatske glazbe: Imaginacije glazbe vremena - in memoriam Miroslav Miletić

Emisiju posvećujemo violistu i skladatelju Miroslavu Miletiću koji nas je napustio početkom ove godine u 93. godini, ostavljajući dragocjene tragove kao interpret i skladatelj značajnog opusa.

HRT – HR 3 — Petak, 15.12.2017 11:00

Putovi hrvatske glazbe: Imaginacija glazbe vremena uz skladatelje Olju Jelasku i Ivana Božičevića

Imaginacija glazbe vremena temat je 18. sezone ciklusa Putovi hrvatske glazbe usmjeren na interpretaciju glazbe, odnos skladatelja i interpreta. Naši gosti u splitskome studiju su skladatelji Olja Jelaska i Ivan Božičević uz nove autorske nosače zvuka. Olja Jelaska svoj je 50. rođendan (prije nekoliko dana) proslavila praizvedbom recentne skladbe nastale u sasvim posebnome projektu koji je povezao skladatelje iz Europe i interprete na kineskim glazbalima, dakako u Kini. U Šangaju je praizvedena skladba "Painted Metamorphosis" koju ćemo ekskluzivno upoznati, baš kao i neke skladbe koje su se našle na novom autorskome nosaču zvuka naslovljenome po jednoj od skladbi "Vjetar u planini Karmel". Autorski nosač zvuka nastao objavom snimaka sa prošlogodišnjeg autorskog koncerta Ivan Božičević, skladatelj i glazbenik različitih žanrova, predstavlja u emisiji, dan nakon promocije u Splitu. Uz "Chamber Music" - ciklus pjesama na stihove Jamesa Joycea i "Tisuću borova, jedan mjesec" za komorni ansambl na zaključku emisije donosimo radijsku premijeru nove studijske snimke skladbe "Osti za manistru" koju je Božičević pisao za (ovih dana slavljenički) Jazz orkestar HRT-a na čijem će se novom nosaču zvuka upravo i naći.

HRT – HR 3 — Petak, 08.12.2017 11:00

Putovi hrvatske glazbe: Imaginacija glazbe vremena - Nada Bezić i Zoran Juranić

Nastavljajući temat imaginacije glazbe vremena ovaj petak ugošćujemo muzikologinju Nadu Bezić te skladatelja i dirigenta Zorana Juranića. Muzikologinja koja radi kao voditeljicu knjižnice i arhivaHrvatskoga glazbenog zavoda dr. sci. Nada Bezić ove je godine primila prestižnu nagradu "Josip Andreis" za knjigu "Glazbene šetnje Zagrebom". Uz razgovor o nastanku knjige, te njezinom već drugom izdanju, prisjetit ćemo se i kako je Hrvatski glazbeni zavod slavio ove godine svoju sjajnu obljetnicu postojanja, a upravo je drugi gost, skladatelj i dirigent Zoran Juranić (ovogodišnji višestruki obljetničar) vezan za "glazbenjak" kao dirigent njihova Društvenog orkestra. Uz prisjećanje na neka značajna skladateljska i dirigentska ostvarenja, čut ćemo i svježu skladbu "Suze sv. Lovre" koja je praizvedena na otvaranju ovogodišnje Glazbene tribine u Opatiji, na koncertu Simfonijskog orkestra HRT-a.

HRT – HR 3 — Petak, 01.12.2017 11:00

Putovi hrvatske glazbe: Imaginacija glazbe vremena uz Valtera Dešpalja

Posvećenost hrvatskoj glazbi i glazbenicima ciklus Putovi hrvatske glazbe nastavlja i u 18. sezoni uz temat "imaginacija glazbe vremena" - u fokusu su interpreti, tumači glazbe koji svojom kreacijom donose glazbu slušateljstvu. Violončelist, pedagog i aranžer Valter Dešpalj (Zadar 1947.) nedavno je primio novoustanovljenu nagradu za životno djelo Hrvatskog društva glazbenih umjetnika, nagradu koja nosi ime "Ive Mačeka", što je izravni povod da u emisiji ugostimo velikana hrvatske glazbene kulture koji će uz vlastiti odabir hrvatskih partitura u njegovu tumačenju otvoriti sjećanja i razmišljanja o vlastitome umjetničkom i pedagoškom djelovanju, ali i sjećanja na glazbenike s kojima je surađivao te one koje je kao profesor odaslao na koncertne pozornice. Glazbe Ive Mačeka, Stjepana Šuleka, Igora Kuljeića, Brune Bjelinskog, Srđana Dedića i Rudolfa Matza te Dešpaljeve obrade Bacha za gitariste, ali i Bacharacha za violončeliste donosimo prema odabiru gosta Valtera Dešpalja.

HRT – HR 3 — Petak, 17.11.2017 11:00

Putovi hrvatske glazbe: Imaginacija glazbe vremena - skladatelji i interpreti nakon 54. Glazbene tribine u Opatiji: Sanda Majurec, Mia Elezović, Tomislav Oliver i Vid Veljak

Putovi hrvatske glazbe u svojoj 18. sezoni emitiranja tematiziraju pojmove i prakse interpretacije glazbe. Nakon nedavno održane 54. Glazbene tribine u Opatiji (u organizaciji Hrvatskog društva skladatelja) otvaramo teme odnosa suvremenih skladatelja i njihovih interpreta kroz ostvarene projekte, pra-izvedbe i suradnje. Također, novi poticaji za nove mogućnosti djelovanja najmlađih skladatelja stigli su sa plenuma koji je upravo održan u sklopu opatijske tribine. Gosti emisije u svojevrsnom okruglom stolu bit će skladatelji Sanda Majurec i Tomislav Oliver, te interpreti Mia Elezović i Vid Veljak.

HRT – HR 3 — Petak, 03.11.2017 11:00

Putovi hrvatske glazbe: Imaginacija glazbe vremena uz Anđelka Krpana i Davorina Kempfa

Interpretacija glazbe kao imaginacija glazbe vremena tematski je okvir 18. sezone ciklusa Putovi hrvatske glazbe, a ovu emisiju ostvarujemo uz violinista Anđelka Krpana i skladatelja Davorina Kempfa. Uz violinista i pedagoga Anđelka Krpana usmjeravamo pozornost na hrvatske partiture koje on kao solist, ali i umjetnički voditelj gudačkog kvarteta Sebastian pažljivo odabire i uključuje u redovni glazbeni život, te predano bilježi i na nosačima zvuka. Davorin Kempf je početak ove koncertne sezone ostvario praizvedbom novonapisane skladbe za pobjednički ansambl natjecanja "Ferdo Livadić" - In modo classico za kvartet saksofona Ardemus i članove ansambla Cantus, dok je ubrzo održan i autorski koncert uz životnu obljetnicu. O odnosu sa glazbenicima interpretima, te životu njegove glazbe koja se potvrđuje i u različitim tumačenjima, doznajemo u drugome dijelu emisije.

HRT – HR 3 — Petak, 13.10.2017 11:00

Putovi hrvatske glazbe: Imaginacija glazbe vremena uz ansambl Responsorium i saksofonista Nikolu Fabijanića

Putovi hrvatske glazbe u 18. sezoni emitiranja tematiziraju interpretaciju glazbe kao imaginaciju glazbe vremena. Priprema i suvremeno izvođenje drevnih partitura nerijetko su veliki izazov pa je 400. obljetnica objavljivanja zbirke "Madrigali et Canzonette a Tre Voci" Tomasa Cecchinija bila pravi trenutak za izvedbu ali i trajni trag glazbe najznačajnijeg talijanskog skladatelja koji je djelovao u hrvatskim krajevima u prvoj polovici 17. stoljeća. Upravo je ansambl Responsorium na tragu svoje misije i prijašnjih ostvarenja objavio novi nosač zvuka koji ćemo predstaviti uz goste, članove ansambla - baritona Darka Soltera, violinista Silvia Richtera i orguljaša Marija Penzara. Drugi dio emisije ispunit će suvremeni zvuk saksofonskog koncertiranja uz Zagrebačke soliste, s kojima je nosač zvuka ostvario Nikola Fabijanić zabilježivši nove skladbe Davora Bobića i Dubravka Palanovića uz svježu interpretaciju antologijske Sinfoniette Brune Bjelinskog. Donosimo i ulomak najnovijek saksofonskog koncerta u hrvatskoj literaturi, Bird Concerta koji je Petar Obradović napisao upravo za Nikolu Fabijanića - djelo je praizvedeno ljetos na Dubrovačkim ljetnim igrama, a dobit će uskoro svoju trajnu snimku.

HRT – HR 3 — Petak, 06.10.2017 11:00

Putovi hrvatske glazbe: Imaginacija glazbe vremena uz Davora Branimira Vinczea, Saru Glojnarić, Mirelu Ivičević i Papandopulo kvartet saksofona

Novu osamnaestu sezonu ciklusa Putovi hrvatske glazbe otvaramo uz razgovor o ljetnom festivalu suvremene i eksperimentalne glazbe Novalis, koji je svoje koncerte ostvario u Zagrebu i Zadru, donoseći izvrsne suradnje skladatelja i vrhunskih interpreta. O tome govore skladatelj i umjetnički voditelj festivala Davor Branimir Vincze, i skladateljica Sara Glojnarić. Na festivalu je bila uvrštena i skladba Mirele Ivičević koju smo snimili prije njezina odlaska u Finsku gdje će još jedna suradnja s novim interpretima ostvariti nove izvedbe njezinih partitura. Osvrnut ćemo se na odnose sa interpretima, te kako je prošla svibanjska praizvedba skladbe posvećene Zadarskome komornom orkestru. Sjajni početak sezone uz koncert u Maloj dvorani Lisinski i snimanje novog nosača zvuka označio je ovotjedni nastup saksofonskog Papandopulo kvarteta, čiji članovi Tomislav Žužak i Gordan Tudor svjedoče upravo o značaju imaginacije vremena u stvaranju interpretacije koja glazbu donosi i pronosi slušateljima.

HRT – HR 3 — Petak, 29.09.2017 11:00

Putovi hrvatske glazbe: Sjećanje na one koji više nisu s nama - Dubravka Vrbljanac (1947-2017) i Pero Gotovac (1927-2017)

Putovi hrvatske glazbe ovaj petak donose sjećanja glazbom na vrhunsku tonmajstoricu Dubravku Vrbljanac, koja je preminula ljetos. Trag njezina razumijevanja glazbe i kreiranja tonske slike ostaje u brojnim koncertnim i studijskim snimkama u fonoteci Hrvatskog radija, ali i na brojnim nosačima zvuka. Iz obilja snimaka i tih dragocjenih tragova donosimo jedan mogući izbor, dakako hrvatske glazbe. Nezaobilazni urednik i producent nekadašnjeg "Jugotona", ali i sjajni dirigent, skladatelj i aranžer, duhovit i drag čovjek Pero Gotovac nedavno nas je napustio u 91. godini ostavljajući brojne tragove. U emisiji ćemo se prisjetiti njegove "Mise Delmate" za muški zbor. Urednica: Iva Lovrec Štefanović.

HRT – HR 3 — Nedjelja, 16.07.2017 11:00

42. Osorske glazbene večeri - uvodna emisija i izravni prijenos otvorenja

Uvodna emisija uoči svečanog koncerta otvorenja festivala posvećenog hrvatskom glazbenom stvaralštvu otvara teme festivalskog programa, skladatelja obljetničara koji su u središtu pozornosti, ali i protežnosti koju ima festival nacionalnog statusa. U emisiji ćemo predstaviti ovogodišnji festivalski program koji je pripremio umjetnički ravnatelj Branko Mihanović uz kojega o Udruzi "Osorske glazbene večeri" koja je nositelj festivala govori njezin predsjednik Matko Matija Marušić. U emisiji ćemo ugostiti dugogodišnju pratiteljicu festivala u Osoru, muzikologinju Zdenka Weber koja od ove godine sudjeluje u žiriju novoutemeljene nagrade koja nosi ime osnivača Daniela Marušića, te skladatelja i pedagoga Željka Brkanovića koji je uz svojeg oca Ivana u fokusu festivalskog programa. Donosimo i razgovore s izvođačima koji će svirati na svečanom koncertu otvorenja - bas Ante Jerkunica, orguljaš Mario Penzar, te članovi Zagrebačkog kvarteta i Kvarteta Papandopulo.

HRT – HR 3 — Petak, 16.06.2017 11:00

Putovi hrvatske glazbe: 40. Međunarodni festival umjetničke tamburaške glazbe (Osijek, Valpovo, Belišće)

Na zaključku 17. sezone emitiranja ciklusa Putovi hrvatske glazbe donosimo reportažu s proteklog 40. Međunarodnog festivala umjetničke tamburaške glazbe koji je održan u Osijeku, Valpovu i Belišću. Uz ulomke s koncerata koji su okupili više od 1000 izvođača, doznajemo o natjecanju koje promiče autorska djela pisana za tamburaške sastave i orkestre, upoznajemo dio ostavštine velikana tamburaške glazbe Julija Njikoša. Razgovarali smo s članovima ocjenjivačkog suda festivala o novim obzorima tamburaškog muziciranja i obrazovanja, doznali zanimljive detalje o pisanju i aranžiranju glazbe za tamburaške sastave u razgovoru s dvojicom nagrađivanih mladih skladatelja Matkom Brekalom i Tihomirom Ranogajcem, a o Hrvatskom tamburaškom savezu i festivalu govorio nam je Krešimir Račić. Iz brojnih snimljenih razgovora izdvojili smo komentar mladog dirigenta Davora Kelića o njegovu vrlo uspješnom sudjelovanju na ovogodišnjem festivalu.

Putovi hrvatske glazbe
Putovi hrvatske glazbe

HRT – HR 3 — Glazba, kultura, talk show

Emisija pokrenuta godine 2000. posvećena je hrvatskoj glazbi i glazbenicima, uz aktualnosti i glavne teme zbivanja u hrvatskom glazbenom okruženju. U talk show formatu ugošćuje uživo skladatelje, tumače glazbe i sve posrednike koji čine glazbenu sredinu našeg prostora. Povremeno se emitira izvan studija, ili u formatu dokumentarne reportaže.

Sljedeća emitiranja

Petak, 25.05.2018. 11:00 - 13:00

Petak, 01.06.2018. 11:00 - 13:00