Triptih

Triptih

Kritički osvrti na recentna zbivanja u sferi suvremenih vizualnih umjetničkih praksi, te povjesnoumjetničkih pojava i pojedinih autorskih opusa .

Emisija Triptih prati aktualna domaća i međunarodna zbivanja na prodručju vizualnih umjetnosti. To znači da njegujemo kritičko promišljanje, uglavnom u formi likovnokritičkoga osvrta, onoga što se trenutačno događa u galerijskim i svim ostalim izložbenim prostorima, da govorimo o raznolikom spektru suvremenih multimedijskih umjetničkih praksi, ali i da prezentiramo recentna promišljanja povijesnoumjetničkih pojava ili pojedinih umjetničkih opusa.

Posljednje emisije

HRT – HR 3 — Utorak, 09.10.2018 16:03

Marijan Molnar, Maja Marković, Berlinski bijenale

Retrospektivna izložba multimedijskog umjetnika Marijana Molnara u Galeriji umjetnina u Splitu, prostorna instalacija Gradilište forme Maje Marković u Zbirci Richter, te 10. bijenale suvremene umjetnosti u Berlinu teme su o kojima govorimo u ovome Triptihu.

Najave
II. Bijenale industrijske umjetnosti, Marko Ercegović, Martina Mezak

II. Bijenale industrijske umjetnosti, Marko Ercegović, Martina Mezak

Utorak, 23.10.2018. 16:03 - 16:35

II. Bijenale industrijske umjetnosti pod nazivom "Na leđima palih divova" u Labinu, dvije izložbe fotografija Marka Ercegovića u Galeriji Spot i Institutu za suvremenu umjetnost, te izložba "HyperRelations" Martine Mezak ...

Štajerske jeseni, Projekt Motel Trogir, Marijan Crtalić
Utorak, 30.10.2018. 16:03 - 16:33

Sve najave