U objektivu

U objektivu

"U objektivu", emisija je u kojoj svaki ponedjeljak, utorak, četvrtak i petak od 12 i 15 sati, govorimo o različitim aktualnim društvenim temama značajnima za života grada Zadra i Zadarske županije.

Posljednje emisije

Radio Zadar — Petak, 28.04.2017 12:15

U objektivu

Reportaža iz Bile Vlake kod Stankovaca u zadarskom zaleđu gdje je Hrvatski centar za razminiranje organizirao pokaznu vježbu. Pirotehničari govore o svakodnevnim pritiscima ovoga važnog posla.

Radio Zadar — Utorak, 25.04.2017 12:15

U objektivu

Radionice, izložbe, predavanja. Brojni su događaji koji se ovoga tjedna organiziraju u Zadru u sklopu dvije manifestacije, Festivala znanosti i Eko dana. Više o tome saznajte u današnjem Objektivu Radio Zadra.

Radio Zadar — Ponedjeljak, 24.04.2017 12:15

U objektivu

„Imamo dušu, imamo srce i Ravne Kotare...“ – tako zbori Šime Odžaković iz Nadina uz poziv da posjetite Ravne Kotare, daleko od buke i sresa planirate odmor u skladu s prirodom, u oazi mira, uz mirise i okuse zadarskoga zaleđa.

Radio Zadar — Petak, 21.04.2017 12:15

U objektivu

Ovoga tjedna u Zadru je predstavljen projekt Zona – okusi i mirisi zadarskoga kraja. Cilj projekta je promocija mediteranske prehrane odnosno proizvoda zadarskoga kraja kroz promociju prehrane u predškolskoj i školskoj dobi, ali i plasman naših autohtonih i tradicionalnih proizvoda kroz ugostiteljstvo. Tema je to našeg današnjeg Objektiva.

Komentari