Najave: Radio roman

Ponedjeljak, 26.06.2017 09:30

Karmela Špoljarić:NIJE OVO TWIN PEAKS

Karmela Špoljarić: NIJE OVO TWIN PEAKS /1.dio/ Dramatizacija:Katja Šimunić Glazbeni urednik:Maro Market Ton majstor:Srđan Nogić Redatelj:Dejan Šorak Premijera:11..-15.01.2016. Urednica:Maja Gregl Uloge:Asja Jovanović,Boris Svrtan,Beti Lučić,Alen Šalinović,Damir Šaban,Kruno Šarić,Vinko Kraljević,Lukrecija Tudor. Radnja romana smještena je u otočko mjestašce po imenu Gradić, na neimenovani hrvatski otočić. Radoznalost koja s dolaskom ljeta obavija zatvoren univerzum otočne svakodnevice, a koji živne naglim lipanjskim zatopljenjem, autorica s pozornošću bilježi u suodnosu otočana i turista. Kad se dogodi zločin, znatiželju je teško ukrotiti, a svi u mjestu postaju subjektom ali i objektom istrage. Ubojstvo je usko povezano s događajima iz povijesti najbogatije i najuglednije otočne obitelji, gdje su elementi realnosti i fantastike, prošlosti i sadašnjosti vješto dramski isprepleteni.

Utorak, 27.06.2017 09:30

Karmela Špoljarić:NIJE OVO TWIN PEAKS

Karmela Špoljarić: NIJE OVO TWIN PEAKS /2.dio/ Dramatizacija:Katja Šimunić Glazbeni urednik:Maro Market Ton majstor:Srđan Nogić Redatelj:Dejan Šorak Premijera:11..-15.01.2016. Urednica:Maja Gregl Uloge:Asja Jovanović,Boris Svrtan,Beti Lučić,Alen Šalinović,Damir Šaban,Kruno Šarić,Vinko Kraljević,Lukrecija Tudor. Radnja romana smještena je u otočko mjestašce po imenu Gradić, na neimenovani hrvatski otočić. Radoznalost koja s dolaskom ljeta obavija zatvoren univerzum otočne svakodnevice, a koji živne naglim lipanjskim zatopljenjem, autorica s pozornošću bilježi u suodnosu otočana i turista. Kad se dogodi zločin, znatiželju je teško ukrotiti, a svi u mjestu postaju subjektom ali i objektom istrage. Ubojstvo je usko povezano s događajima iz povijesti najbogatije i najuglednije otočne obitelji, gdje su elementi realnosti i fantastike, prošlosti i sadašnjosti vješto dramski isprepleteni.

Srijeda, 28.06.2017 09:30

Karmela Špoljarić:NIJE OVO TWIN PEAKS

Karmela Špoljarić: NIJE OVO TWIN PEAKS /3.dio/ Dramatizacija:Katja Šimunić Glazbeni urednik:Maro Market Ton majstor:Srđan Nogić Redatelj:Dejan Šorak Premijera:11..-15.01.2016. Urednica:Maja Gregl Uloge:Asja Jovanović,Boris Svrtan,Beti Lučić,Alen Šalinović,Damir Šaban,Kruno Šarić,Vinko Kraljević,Lukrecija Tudor. Radnja romana smještena je u otočko mjestašce po imenu Gradić, na neimenovani hrvatski otočić. Radoznalost koja s dolaskom ljeta obavija zatvoren univerzum otočne svakodnevice, a koji živne naglim lipanjskim zatopljenjem, autorica s pozornošću bilježi u suodnosu otočana i turista. Kad se dogodi zločin, znatiželju je teško ukrotiti, a svi u mjestu postaju subjektom ali i objektom istrage. Ubojstvo je usko povezano s događajima iz povijesti najbogatije i najuglednije otočne obitelji, gdje su elementi realnosti i fantastike, prošlosti i sadašnjosti vješto dramski isprepleteni.

Četvrtak, 29.06.2017 09:30

Karmela Špoljarić:NIJE OVO TWIN PEAKS

Karmela Špoljarić: NIJE OVO TWIN PEAKS /4.dio/ Dramatizacija:Katja Šimunić Glazbeni urednik:Maro Market Ton majstor:Srđan Nogić Redatelj:Dejan Šorak Premijera:11..-15.01.2016. Urednica:Maja Gregl Uloge:Asja Jovanović,Boris Svrtan,Beti Lučić,Alen Šalinović,Damir Šaban,Kruno Šarić,Vinko Kraljević,Lukrecija Tudor. Radnja romana smještena je u otočko mjestašce po imenu Gradić, na neimenovani hrvatski otočić. Radoznalost koja s dolaskom ljeta obavija zatvoren univerzum otočne svakodnevice, a koji živne naglim lipanjskim zatopljenjem, autorica s pozornošću bilježi u suodnosu otočana i turista. Kad se dogodi zločin, znatiželju je teško ukrotiti, a svi u mjestu postaju subjektom ali i objektom istrage. Ubojstvo je usko povezano s događajima iz povijesti najbogatije i najuglednije otočne obitelji, gdje su elementi realnosti i fantastike, prošlosti i sadašnjosti vješto dramski isprepleteni.

Petak, 30.06.2017 09:30

Karmela Špoljarić:NIJE OVO TWIN PEAKS

Karmela Špoljarić: NIJE OVO TWIN PEAKS /5.dio/ Dramatizacija:Katja Šimunić Glazbeni urednik:Maro Market Ton majstor:Srđan Nogić Redatelj:Dejan Šorak Premijera:11..-15.01.2016. Urednica:Maja Gregl Uloge:Asja Jovanović,Boris Svrtan,Beti Lučić,Alen Šalinović,Damir Šaban,Kruno Šarić,Vinko Kraljević,Lukrecija Tudor. Radnja romana smještena je u otočko mjestašce po imenu Gradić, na neimenovani hrvatski otočić. Radoznalost koja s dolaskom ljeta obavija zatvoren univerzum otočne svakodnevice, a koji živne naglim lipanjskim zatopljenjem, autorica s pozornošću bilježi u suodnosu otočana i turista. Kad se dogodi zločin, znatiželju je teško ukrotiti, a svi u mjestu postaju subjektom ali i objektom istrage. Ubojstvo je usko povezano s događajima iz povijesti najbogatije i najuglednije otočne obitelji, gdje su elementi realnosti i fantastike, prošlosti i sadašnjosti vješto dramski isprepleteni.


Radio roman
Radio roman

Treći program — Dramski program

Suvremena prozna produkcija hrvatskih autora narativno-igrane dramaturgije, u formi petodijelnog serijala. U fokusu radio romana zanimljiva su i poznata imena novije i najnovije književne scene: Marina Vujčić, Dino Milinović, Milana Vuković Runjić, Ivana Sajko, Sibila Petlevski i dr.

Najave

Karmela Špoljarić:NIJE OVO TWIN PEAKS

Ponedjeljak, 26.06.2017. 09:30 - 09:55

Karmela Špoljarić: NIJE OVO TWIN PEAKS /1.dio/ Dramatizacija:Katja Šimunić Glazbeni urednik:Maro Market Ton majstor:Srđan Nogić Redatelj:Dejan Šorak Premijera:11..-15.01.2016. Urednica:Maja Gregl Uloge:Asja Jovanović,Boris Svrtan,Beti Lučić,Alen Šalinović,Damir Šaban,Kruno Šarić,Vinko Kraljević,Lukrecija Tudor. Radnja ...

Karmela Špoljarić:NIJE OVO TWIN PEAKS
Utorak, 27.06.2017. 09:30 - 09:55

Karmela Špoljarić:NIJE OVO TWIN PEAKS
Srijeda, 28.06.2017. 09:30 - 09:55

Sve najave