Emisija 01.12.2017.

Glazbeni navigator Glazbeni navigator
Paloma Faith Paloma Faith
NF (Nate Feuerstein) NF (Nate Feuerstein)
James Arthur James Arthur

Luis Fonsi i Demi Lovato

James Arthur novim singlom, nastalim u suradnji s Maxom Martinom tvorcem nekih od najvećih pop hitova, potvrdio objavu albuma slijedeće godine... Paloma Faith najnovijim materijalom ''The Architect'' prvi puta zasjela na vrh najtraženijih albuma u Velikoj Britaniji... Nakon tri objavljena albuma, američki reper NF aktualnim singlom postiže prve značajne uspjehe širom svijeta... Sviramo aktualne broj 1 singlove u Italiji i Njemačkoj i top 3 pjesme sa službene liste Velike Britanije.

Luis Fonsi ft. Demi Lovato – Échame La Culpa (*NOVO*)

NF – Let You Down (*NOVO*)
Michiganski reper, pjevač i tekstopisac NF (Nate Feuerstein) objavio je treći studijski album ''Perception''. Aktualnim singlom ''Let You Down'' prvi puta postiže značajne uspjehe širom svijeta. Zaronio je u svoja osobna iskustva, u svoj odnos s ocem, za koji ima osjećaj kao da je iznevjerio. Nema sumnje NF-a su sada mnogi prepoznali kao iskrenog glazbenika koji je uistinu snažan u pronalaženju utjehe u glazbi tijekom teških trenutaka.

T'PauChina In Your Hand (#1 UK 1987.)

Paloma Faith feat. John Legend – I'll Be Gentle (*NOVI album ''The Architect''*)
Dobitnica Brit nagrade za najbolju pjevačicu 2015. godine Paloma Faith je objavila četvrti studijski album ''The Architect ''. Odmah po objavio zasjeo je 1. mjesto najprodavaijih u VB, što je ujedno i
prvi broj jedan album Palome Faith. Želja joj je bila napisati nešto moderno jer je na prošlim albumima više bila usmjerena na prošlost, ali kaže kako se sada posvećuje onome što slijedi zbog majčinstva i kako bi promijenila neke stvari zbog bolje budućnost. Na novom albumu Palome Faith ''The Architect'' nalaze se i pjesme na kojima je surađivala s poznatim svjetskim glazbenicima, poput Sie na ''Warrior'' ili Johna Legenda na ''I’ll Be Gentle''.
“Nevjerojatno je imati četiri albuma i prvi broj jedan album. To je testament marljivog rada. Nisam dobra u slavljima, ali već sam rezervirala babysitericu za subotu navečer, tako da ću definitivno nešto raditi”, rekla je simpatična Paloma Faith.

Coez - La Musica Non C'è (#1 Italija)

UK Top 5 Singles
5. ( 4 ) Sam Smith - Too Good At Goodbyes (3 Weeks at No.1)
4. ( 6 ) Ed Sheeran - Perfect
3. ( 5 ) Marshmello &Khalid - Silence
2. ( 2 ) Rita Ora – Anywhere
1. ( 1 ) Camila Cabello & Young Thug - Havana (#1 Australija, Kanada, Irska, Portugal) (4 Weeks at No.1)

Bausa - Was du Liebe nennst (#1 Njemačka)

Long John BaldryLet The Heartache Begin (#1 UK 1967.)

James Arthur – Naked (*NOVO*)
Pobjednik X Factora 2013. godine, James Arthur, predstavio je novu pjesmu u kojoj je ostvario suradnju s tvorcem nekih od najvećih pop hitova, Maxom Martinom.
Prije nešto više od godinu dana (rujan 2016.), James Arthur se vratio na vrh top lista s pjesmom ''Say You Won’t Let Go'', a nakon što je potpisao novi ugovor s izdavačkom kućom Syco, koja je u vlasništvu Simona Cowella. Proteklih mjeseci smo ga slušali u suradnji s Rudimentalom na pjesmi ''Sun Comes Up''. Nova pjesma James Arthura zove se ''Naked'' i vodeći je singl trećeg studijskog albuma koji će biti objavljen sljedeće godine.

Predstavljamo aktualne svjetske hitove, pjesme koje su na vrhu europskih lista, ali i kanadske, australske i američke top liste. Vraćamo se u glazbenu prošlost na današnji dan i preslušavamo tri pjesme s vrha aktualne britanske top liste singlova.

O emisiji Glazbeni navigator

Predstavljamo aktualne svjetske hitove, pjesme koje su na vrhu europskih lista, ali i kanadske, australske i američke top liste. Pratimo domaća glazbena događanja, vraćamo se u glazbenu prošlost na današnji dan i preslušavamo pet pjesama s vrha aktualne britanske top liste singlova.

Pročitaj više

Glazbeni navigator
Glazbeni navigator

HRT – Radio Osijek — Glazba, zabava

Predstavljamo aktualne svjetske hitove, pjesme koje su na vrhu europskih lista, ali i kanadske, australske i američke top liste. Pratimo domaća glazbena događanja, vraćamo se u glazbenu prošlost na današnji dan i preslušavamo pet pjesama s vrha aktualne britanske top liste singlova.

Sljedeća emitiranja

Petak, 30.03.2018. 18:15 - 19:00

Subota, 31.03.2018. 03:15 - 04:00

Petak, 06.04.2018. 18:15 - 19:00

Poslušajte

Emisija 23.03.2018.
Petak, 23.03.2018 11:15

Emisija 16.03.2018.
Petak, 16.03.2018 11:15

Emisija 09.03.2018.
Petak, 09.03.2018 11:15

Emisija 02.03.2018.
Petak, 02.03.2018 11:15