Axwell /\ Ingrosso ''More Than You Know''

Axwell /\ Ingrosso ''More Than You Know''

Axwell/\Ingrossso (foto: Universal Music Press)

Švedski DJ duo Axwell /\ Ingrosso je objavio prvo EP izdanje, koje sadrži i aktualni hit singl ''More Than You Know''. Trenutno su na velikoj svjetskoj turneji tijekom koje će, čini se, ipak zaobići Hrvatsku.

EP donosi 4 pjesme koje između ostalog prikazuju neustrašivi talent švedskog dvojca za stvaranje glazbe u širokom rasponu stilova.

Da bi njihov prvi EP ''More Than You Know'' bio još prepoznatljiviji, Axwell /\ Ingrosso su potpisali suradnju s kreativnim direktorom Francescom Ragazzijem koji je zaslužan za sve ilustracije i kreativni sadržaj. Nakon što je Francesco Ragazzi prethodno radio s izvođačima kao što su Pharell Williams i A$AP Rocky, ali i s talijanskim modnim brendom Moncler, njegovo najnovije postignuće je stvaranje urbanog modnog brenda Palm Angels koji stvara fuziju između visoke mode Milana i urbane ulične mode Kalifornije. Za suradnju sa švedskim duom, Francesco Ragazzi je izjavio; 'Kao medij, glazba je jedan od najvažnijih elemenata u mom poslu, a imati mogućnost raditi s glazbom na projektu samo je san.'

Materijal u video spotu režisera Nicolasa Caeyersa prati djevojku kroz dnevne i noćne aktivnosti gdje partija zajedno s frendovima, a onda ide poslušati nastup švedskog dvojca. Tako su korištene snimke njihovog seta u Londonu pred 15.000 posjetitelja.

Axwell /\ Ingrosso imaju aktivno ljeto, na velikoj su svjetskoj turneji.

SRPANJ
20. Creamfields, Mallorca
21. Tomorrowland, Belgium
22. Parookaville, Germany
26. Ushuaia, Ibiza
28. Tomorrowland, Belgium

KOLOVOZ
02. Ushuaia, Ibiza
03. Untold Festival, Romania
04. GEM, Georgia
05. Big Slap Festival, Sweden
25. New Horizons, Germany
26. Creamfields, UK
27. Mysteryland, Amsterdam

EP ''More Than You Know''
1. More Than You Know
2. Renegade
3. How Do You Feel Right Now
4. Dawn