Doživite čarobnu jesen u Đakovu

Doživite čarobnu jesen u Đakovu

službena pozivnica organizatora

Turistička zajednica grada Đakova u suradnji s turističkim djelatnicima na području grada Đakova dogovorila je razne popuste koje možete iskoristiti do 17. prosinca, petkom, subotom i nedjeljom .

"Đakovački trgovi, katedrala, crkve, muzeji, ulice, parkovi, hoteli, restorani, trgovine i drugo, nisu kuće predmeta, slika, kamena, drveća, nego ideja, priča, doživljaja, odnosno spletovi osjetilnih i emocionalnih doživljaja đakovačkih proizvoda, usluga, atrakcija, događanja, odnosa i njihovih kombinacija", stoji u pozivnivci organizatora.

Zainteresirani mogu preuzeti i isprintati vodič i vaučer za popuste u jesenskoj promotivnoj akciji: ”Doživite čarobnu jesen u Đakovu!” 2017. Na vaučeru se izabere usluga koja se želi iskoristiti, od odmora u hotelima, pansionima i apartmanu do kušanja hvaljenih jela đakovačkih restorana. Uz smještaj i gastro doživljaje, za sve posjetitelje smo napravili jedan vodič kroz Đakovo za vrijeme jeseni. Uz obilazak znamenitosti, svakako će pažnju privući manifestacije, vinsko-turističke ceste đakovačkog vinogorja, noćni život…

Vodič i Vaučeri se mogu preuzeti na web stranici TZG Đakova, ili kontaktom na e-mail: tz-grada-djakova@os.t-com.hr.