Dvoriste bake Katice uz jazz

Dvoriste bake Katice uz   jazz

Odgođeno zbog kiše „Dvorište bake Katice” održat će se 26. kolovoza 2017. (subota) od 17-21 sat održat će se program pod nazivom „Piano Summer Dreams”. Od 19 sati na pozornici će nastupiti kantautorica Magdalena Mandura koja će publiku zabavljati autorskim djelima te jazz obradama .

Dok odrasli uživaju u ugodnoj glazbi djeci smo pripremili  brojne zabavne igre. Naime, u Dvorištu bake Katice po prvi puta predstaviti će se "Sofijin kutak" gdje će djeca pod vodstvom stručnih odgajatelja moći sudjelovati u likovno-stvaralačkoj radionici, glazbenoj radionici, istraživačkim te praktično-radnim aktivnostima.

Molim Vas da najavite i popratite ovaj događaj.

Piano Summer Dreams

Što li može biti ugodnije pod toplim ljetnim zrakama sunca od opuštanja i uživanja u gutljajima vina i to uz opijajuću glazbu klavira?! Uživajte u ljetnoj večeri u koncertu izvrsne kantaotorice  Magdalene Mandure te vrhunskim vinima Baranje iz Obiteljskog podruma Szabo i Vinarije Kalazić.

Mislili smo i na one najmanje, pripremili smo im nekoliko iznenađenja.

Draga djeco, ako volite glazbu, umjetnost, volite istraživati i otkrivati, dovedite roditelje u Dvorište bake Katice, jer smo za vas pripremili dobar provod!

Pozivamo vas da nam se pridružite od 16 sati!

Sofijin kutak u dvorištu bake Katice  17:00-20:00

Koncert Magdalene Mandure             19:00- 21:00 

 

 piano_summer_dreams_12082017_hr.jpg