Ljetna škola u ZOO vrtu u Osijeku

Ljetna škola u ZOO vrtu u Osijeku Ljetna škola u ZOO vrtu u Osijeku

Ljetna škola u ZOO vrtu u Osijeku održat će se od 10. do 21. srpnja 2017. godine. Svaki radni dan, od ponedjeljka do petka, u vremenu od 9 do 11 sati očekuju vas nove pustolovine .

Mislite da se samo bundeve mogu rezbariti? Onda ste se prevarili! Divlje životinje vole i izrezbarene lubenice i to kao igračku ali i kao poslasticu! Također, neki gmazovi uživaju u vašim toplim rukama, dok visoke žirafe vole pozirati dok ih crtate. Želite li postati veterinar na jedan dan? Znate li tko voli sarmice od banane i kako se pripremaju? Gdje i kako?

Provjerite u Ljetnoj školi u ZOO vrtu u Osijeku od  10. do 21. srpnja 2017.

Svaki radni dan, od ponedjeljka do petka, u vremenu od 9 do 11 sati očekuju vas nove pustolovine, a najbolje je to što se možete družiti s divljim životinjama. Pripremili su u ZOO vrtu zanimljive prezentacije i maštovite radionice u kojima ćete naučiti što koja životinja voli jesti i kako se igra. Uz puno istraživanja, rada i igre, kroz zabavne kvizove provjerit će koliko ste naučili o stanovnicima ZOO vrta. Na kraju, svi će polaznici dobiti i zasluženu Diplomu o završenoj Ljetnoj školi.


Cijena ulaza je 20 kuna po djetetu po danu, a mjesto rezervirajte na telefon 031/285-234.