Pjesmom ''What About Us'' Pink opet osvaja

Pjesmom ''What About Us'' Pink opet osvaja

Nakon 18 godina glazbene karijere Pink za mjesec dana objavljuje novi studijski album ''Beautiful Trauma''. U konkurenciji za hit tjedna pobjednička pjesma ''What About Us'' se borila s ''Without You'' (Avicii) i ''New Rules'' (Dua Lipa).

Diskografija:
Can't Take Me Home (2000)
Missundaztood (2001)
Try This (2003)
I'm Not Dead (2006)
Funhouse (2008)
The Truth About Love (2012)
Beautiful Trauma (2017)

Popis pjesama za album ''Beautifut Trauma'' koji će biti objavljen 13. listopada.
1. "Beautiful Trauma"
2. "Revenge"
3. "Whatever You Want"
4. "What About Us"
5. "But We Lost It"
6. "Barbies"
7. "Where We Go"
8. "For Now"
9. "Secrets"
10. "Better Life"
11. "I Am Here"
12. "Wild Hearts Can’t Be Broken"
13. "You Get My Love"