Prvenstvo Hrvatske u latinoameričkim plesovima

Prvenstvo Hrvatske u latinoameričkim plesovima Prvenstvo Hrvatske u latinoameričkim plesovima

Natjecanje će se održati u subotu 11. ožujka u športskoj dvorani Jug 2. Prednatjecanja počinju 16 sati i 30 minuta, a početak finalnog natjecanja je u 19 sati .

Državno prvenstvo Republike Hrvatske u latinoameričkim plesovima najprestižnije je natjecanje u športskom plesu i vrhunac je plesačke sezone. Očekuje se nastup stotinjak najboljih i najpoznatijih hrvatskih plesnih parova, višestrukih osvajača mnogobrojnih odličja i priznanja na raznim domaćim i međunarodnim natjecanjima, rekao je među ostalim predsjednik ŠPU Feniks Darko Valentić: "U sklopu programa imamo 8 plesnih kategorija i starosnih dobi. Naši natjecatelji iz "Feniksa" se na žalost nisu plasirali na ovo natjecanje, no nadamo se kako će domaći teren biti sretan za članove drugod osječkog plesnog kluba "D&D" te da će barem dva-tri plesna para doći do finalnih natjecanja. Što se gledatelja tiče, njima će najzanimljive natjecanje zasigurno biti u jiveu  jer je taj ples nekako najbrži i najatraktivniji", rekao je Valentić.

vlcsnap-2015-03-26-15h05m49s27.jpgNapomenuo je o kako će kroz natjecanje u oko dva sata plesne čarolije gledatelji imati ćemo priliku uživati u neviđenoj mješavini senzualnosti, zavodljivosti, strasti i nježnosti s jedne, a drskosti, živahnosti, ponosa i arogancije s druge strane kroz prezentaciju svih pet latinoameričkih plesova (Samba, Cha Cha Cha, Rumba, Paso Doble i Jive).


Cijena ulaznice na natjecanje je 40 kuna, a ulazak u dvoranu Jug 2 je otvoren od 15 sati i 30 minuta.

Javljanje "Leteće ekipe"