"Umirovljenički utorak" na tržnici

"Umirovljenički utorak" na tržnici "Umirovljenički utorak" na tržnici

Umirovljenici će utorkom moći povoljnije kupovati na glavnoj osječkoj tržnici. Stranka Aktivni nezavisni umirovljenici osmislila je, a Tržnica d.o.o. prihvatila uvođenje akcije „Umirovljenički utorak“, u sklopu koje će za umirovljenike biti osigurane niže cijene.

Riječ je o popustu od 10% na proizvode i usluge, a u akciju se zasad uključuju 33 obiteljska poljoprivredna gospodarstva na otvorenom dijelu glavne tržnice, 7 OPG-ova u zatvorenome dijelu, te 9 obrtnika, među kojima su frizer i ljekarna. Na njihovim prodajnim mjestima i u objektima bit će vidno istaknut natpis "Umirovljenički utorak - 10%"
Predsjednik Stranke Drago Šerić i direktor Tržnice Ante Šimić projekt su predstavili na konferenciji za novinstvo. Istaknuli su kako im je cilj pomoći umirovljenicima te privući što više kupaca na tržnicu te, ujedno,  povećati prodaju zdrave domaće hrane i obrtničkih proizvoda. Šerić je izrazio nadu da će popusti biti i veći od 10%.
Prodavačima koji će davati popuste Tržnica prvoga utorka neće naplaćivati dnevnu tržnu naknadu, a direktor Šimić očekuje da će umirovljenici brzo prepoznati ovu pogodnost pa će se „Umirovljenički utorak“ proširiti i na donjogradsku tržnicu.

Javljanje "leteće ekipe"