Upisi u studije Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića

Upisi u studije Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića Upisi u studije Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića

U Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića u sezoni 2017./2018. organiziraju dramski studio za djecu i srednjoškolce, plesnu igraonicu i baletni studio, a upisi traju do 13. rujna. Pozivaju djecu koja vole glumu i ples da im se pridruže. .

Dramski studio Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića okuplja male glumce od 6 do 14 godina, a upisi su u subotu, 9. rujna 2017. u 10 sati. Voditeljice su Lidija Helajz i Areta Ćurković višestruko nagrađene za najbolji dramsko-pedagoški rad.

Osnovne plesne vještine za djevojčice i ponekog dječaka od 4 do 6 godina mogu se naučiti u Plesnoj igraonici Početnici, upisi su u ponedjeljak, 11. rujna 2017. u 17 sati. Voditeljica: Aleksandra Colnarić, asistentica: Iva Smoljan.

Baletni studio je za djevojčice od 6 do 14 godina koje uče klasični balet s elementima suvremenog plesa, a upisi su također u ponedjeljak, 11. rujna 2017. u 19 sati. Voditeljica je Maja Huber.

U srijedu, 13. rujna od 20 sati upisuju velike glumce od 14 do 18 godina - polaznike Dramskog studija za srednjoškolce. Voditeljica nagrađivana glumica Areta Ćurković.

U studije Dječjeg kazališta u Osijeku dobro došli su svi koji se žele okušati u glumi ili plesu i ne provodi se audicija.