Županijski Centar 112 Pazin - Dnevno Izvješće

Županijski Centar 112 Pazin - Dnevno Izvješće

foto: Alen Šverko

DNEVNO IZVJEŠĆE ZA PODRUČJE ISTARSKE ŽUPANIJE Sukladno informacijama koje je zaprimio ŽC 112 Pazin i koje su im dostupne, dostavljamo vam dnevno izvješće za područje Istarske županije u protekla 24 sata.

STANJE U PROMETU:

- do 03.09.2018.godine zbog radova na izvanrednom održavanju promet na ŽC 5007 - dionica Motovun (novo groblje) - do skretanja za Zamask odvijati će se pod semaforskom regulacijom uz naizmjenično propuštanje vozila. Od 03.09. do 05.12.2018.g. predmetna dionica zatvara se za sav promet. Za vrijeme izvođenja radova osiguran je obilazni pravac preko naselja Karojba, Tićan i Ponte Porton u oba smjera, koji će biti označen privremenom vertikalnom prometnom signalizacijom na svim prilaznim raskrižjima u blizini zone izvođenja radova.

- do 08.09.2018. godine (produženje roka) zbog povećanog obima radova na izvanrednom održavanju zatvara se županijska cesta ŽC5041 Kukci-Gedići za sav promet (osim vozila gradilišta i stanara). Za vrijeme izvođenja radova osiguran je obilazni pravac Kukci - Nova Vas - Gedići u oba smjera.

POSEBNE OBAVIJESTI I NAPUTCI:

ZZJZ IŽ – peludna prognoza do 02.09.2018. god.

Za Pulu – prognozira se umjerena koncentracija peludi korova (prevladava crkvina) te niska koncentracije peludi trava. Pelud drveća nije prisutna.

Za Pazin – prognozira se niska koncentracija peludi korova (prevladava crkvina). Pelud drveća i trava nije prisutna.

Za Labin - prognozira se visoka koncentracija peludi korova (prevladava crkvina i ambrozija) te niska koncentracija peludi trava. Pelud drveća nije prisutna.