Županijski Centar 112 Pazin - Dnevno Izvješće

Županijski Centar 112 Pazin - Dnevno Izvješće

foto: Alen Šverko

DNEVNO IZVJEŠĆE ZA PODRUČJE ISTARSKE ŽUPANIJE Sukladno informacijama koje je zaprimio ŽC 112 Pazin i koje su im dostupne, dostavljamo vam dnevno izvješće za područje Istarske županije u protekla 24 sata.

STANJE U PROMETU:

- do 30.11.2018. zbog radova na lokalnoj cesti LC 50088 Varvari - Veleniki, dionica od izlaska iz naselja Varvari do naselja Veleniki zatvara se za sav promet. Za vrijeme izvođenja radova osiguran je obilazni pravac od naselja Varvari jednosmjerno do Veleniki preko uređene makadamske ceste, te Veleniki - Kosinožići u pravcu Poreča.

- do 05.12.2018. zbog radova na izvanrednom održavanju ŽC 5007 - dionica Motovun (novo groblje) - do skretanja za Zamask zatvara se za sav promet. Za vrijeme izvođenja radova osiguran je obilazni pravac preko naselja Karojba, Tićan i Ponte Porton u oba smjera, koji će biti označen privremenom vertikalnom prometnom signalizacijom na svim prilaznim raskrižjima u blizini zone izvođenja radova.

- do 20.12.2018. na istarskom „Y“ B8 godine vršiti će se radovi na obnovi vijadukta Mrzlići, obnovi vijadukta Gorenja Vas i sanaciji pokosa Vela Draga te će se promet odvijati uz privremenu prometnu signalizaciju.

POSEBNE OBAVIJESTI I NAPUTCI:

Odvodnja d.o.o. Poreč će u razdoblju do 28.12.2018.g. vršiti ispitivanje ispravnosti instalacija kućnih priključaka odvodnje otpadnih voda u naseljima Perci, Tar i Vabriga. Ispitivanje će se vršiti uređajem za upuhivanje umjetno generiranog dima. Ispitivanja nisu štetna za ljudsko zdravlje i okoliš.

ZZJZ IŽ – peludna prognoza do 18.11.2018. god.

Za Pulu- prognozira se umjerena koncentracija peludi drveća (prevladava čempres) te niska koncentracija peludi korova (prevladava crkvina ). Pelud trava nije prisutna.

Za Pazin- prognozira se niska koncentracija peludi korova (prevladava crkvina) i drveća (prevladava čempres). Pelud trava nije prisutna.

Za Labin- prognozira se niska koncentracija peludi drveća (prevladava čempres i bor) i korova (prevladava crkvina). Pelud trava nije prisutna.