"Budi tu": riječki rotarijanci i Parni valjak za Dječju bolnicu Kantrida

"Budi tu": riječki rotarijanci i Parni valjak za Dječju bolnicu Kantrida "Budi tu": riječki rotarijanci i Parni valjak za Dječju bolnicu Kantrida
Mirza Džomba, Sandro Dessardo, Goran Palčevski i Belma Džomba (Foto: Ivica Vrkić / Radio Rijeka) Mirza Džomba, Sandro Dessardo, Goran Palčevski i Belma Džomba (Foto: Ivica Vrkić / Radio Rijeka)

Parni valjak (Foto: Pixsell)

Humanitarna akcija "Budi tu" Rotary kluba Rijeka ove će godine biti održana po šesti put, a veliko finale bit će koncert Parnog valjka u HNK Ivana pl. Zajca 10. prosinca, a prihod je namijenjen Klinici za pedijatriju KBC-a Rijeka na Kantridi.

Kao i prethodnih godina, sredstva se prikupljaju prodajom ulaznica, donacijama te putem humanitarnog telefona 060 933 933 i bit će namijenjena Klinici za pedijatriju KBC-a Rijeka na lokalitetu Kantrida, kojemu gravitira oko 100 tisuća djece s područja Istarske, Primorsko-goranske i Ličke županije.

Tijekom šest godina održavanja akcije uložena su značajna sredstva u obnovu različitih odjela Klinike za pedijatriju, kako bi se osigurali bolji uvjeti za boravak malih pacijenata i njihovih roditelja tijekom hospitalizacije. Uz renoviranje, uspjelo se i klimatizirati niz prostora na Klinici za pedijatriju, a ove je godine na red za obnovu došao sanitarni prostor Odjela gastroenterologije, nefrologije i endokrinologije.

Današnjom najavom akcije kreće i prodaja ulaznica za koncert Parnog valjka putem sustava www.entrio.hr, a donacije se mogu uplatiti na žiro-račun Rotary kluba Rijeka, otvoren isključivo za ovu akciju. Ulogu zaštitnih lica akcije "Budi tu" za 2017. preuzeli su supružnici Belma i Mirza Džomba. Evo što nam je tim povodom rekao predsjednik Rotary kluba Rijeka prof. dr. Goran Palčevski: 

Dr. Palčevski: Uspjeli smo renovirati niz prostora Klinike za pedijatriju, pripremio Ivica Vrkić

Komentari