Damjan Đoković više nije igrač Rijeke

Damjan Đoković više nije igrač Rijeke

Damjan Đoković (Foto: Pixsell)

27-godišnji veznjak je posljednjega dana kolovoza s klubom dogovorio sporazumni raskid ugovora, čime je dobio mogućnost pronaći novu sredinu kao slobodni igrač prije zimskoga prijelaznog roka. Đoković je za Rijeku upisao svega tri nastupa.

Kako se zadnjega dana ljetnoga prijelaznog roka odvijala drama oko odlaska ili ostanka Marija Gavranovića te dolaska Domagoja Pavičića, ispod radara je prošao odlazak Damjana Đokovića. Naime, 27-godišnji veznjak je posljednjega dana kolovoza s klubom dogovorio sporazumni raskid ugovora, čime je dobio mogućnost pronaći novu sredinu kao slobodni igrač prije zimskoga prijelaznog roka.

Đoković je na Rujevici proveo svega dva i pol mjeseca, što nije baš česti slučaj u današnjem nogometu, no bilo je jasno od samog početka da bivši igrač Spezije nije u planovima Matjaža Keka. Njegov dolazak došao je u trenutku kada je bio prilično aktualan i izgledan odlazak Filipa Bradarića te ozljeda Tomislava Gomelta, koji još čeka na svoj prvi nastup u bijelom dresu.

Đoković je za Bijele upisao samo tri nastupa, u prvenstvu protiv Lokomotive i Rudeša te u uzvratnoj utakmici drugog pretkola Lige prvaka protiv New Saintsa.

Komentari