Eko-stožer Marišćina poziva građane na reklamaciju većih računa "Čistoće"

Eko-stožer Marišćina poziva građane na reklamaciju većih računa "Čistoće"

Usluge Čistoće poskupjele su 109 posto (Foto: Pixsell)

Računi "Čistoće", uvećani za 109 posto, koji ovih dana stižu građanima na naplatu, plod su neznanja, nesposobnosti, nerada i neodgovornosti komunalaca i političara, ustvrdili su danas na konferenciji za novinare članovi Udruge Krizni eko-stožer Marišćina.

Kako smo već javljali, jučer su prosvjed protiv poskupljenja cijene zbrinjavanja otpada najavili i predstavnici novoosnovane stranke Bura Hrvoja Burića. Taj se organizira u Rijeci 10. studenoga, a pozivaju nezadovoljnike poskupljenjem usluga "Čistoće" i sve građane koji su nezadovoljni uslugama Trgovačkog društva "Energo". (L.D.F.)

Posljednjih pet godina upozoravali su na ekološki i tehnološki promašeni projekt Marišćine, a zauzvrat ih se prozivalo nadriekolozima. Da stvar bude gora, vrlo brzo građani će odvoz smeća plaćati još skuplje i zato ih pozivaju da reklamiraju nezakonito ispostavljene račune, prema predlošku koji će objaviti na svojim mrežnim stranicama. 

Uz to, Krizni eko-stožer Marišćina pozvao je građane da im se pridruže na prosvjedu protiv novih računa "Čistoće" 17. listopada u 16:30 sati ispred Općine Viškovo. Javlja Robert Ferlin:

Poskupljenje "Čistoće", pripremio Robert Ferlin

Komentari