Gavranović u Dinamo, Pavičić dolazi u Rijeku?

Gavranović u Dinamo, Pavičić dolazi u Rijeku?

Mario Gavranović (Foto: Pixsell)

Taman kada se činilo da je dolaskom Jakova Puljića završen prijelazni rok na Rujevici, odjeknula je vijest kako bi Mario Gavranović mogao dres Rijeke zamijeniti onim zagrebačkog Dinama. Modri su za Gavranovića voljni dati veznjaka Domagoja Pavičića i određenu svotu novca.

I dok na Rujevici šute po pitanju ove situacije, izvori bliski zagrebačkom klubu tvrde kako ovaj transfer nije nemoguća stvar. 

Prema neslužbenim informacijama, za Gavranovićeve usluge Dinamo je spreman u suprotnome smjeru poslati veznjaka Domagoja Pavičića te određenu svotu novca koja nije poznata, no pitanje je koliko je to realna opcija, budući da Pavičić baš i nije voljan doći na Kvarner. 

Puno je upitnika nad cijelom pričom te je pravo pitanje koliko je realno očekivati zaključenje ovoga posla, budući da je do kraja prijelaznog roka ostalo jako malo vremena. Mario Gavranović jedan je od igrača koji su ovoga ljeta ušli u zadnju godinu ugovora te, ukoliko ne produži ugovor ili ne dođe do prodaje, idućega bi ljeta Rijeku mogao napustiti kao slobodan igrač, što je sigurno nešto što vodstvo kluba želi izbjeći.

Komentari