Indira Levak o novom samostalnom singlu: vrckavo i energično kao i ja!

Indira Levak o novom samostalnom singlu: vrckavo i energično kao i ja! Indira Levak o novom samostalnom singlu: vrckavo i energično kao i ja!
Foto: Facebook Indira icolonia Forza Foto: Facebook Indira icolonia Forza

Indira Vladić (Foto: Pixsell)

Odlazak iz grupe Colonia, s kojom je obilježila 21 godinu, za Indiru Levak bila je odluka koju je donijela svojom voljom i vrlo brzo krenula raditi na solo karijeri. Tako je na red došao i prvi samostalni singl "Dva luđaka" za koji se nada da će biti ljetni hit.

"Ono što ja vidim na terenu me usrećilo. Najbitnija stvar je što je pjesma došla do mojih dragih fanova. Srce mi je veliko kad vidim da se pjeva u glas. Voljela bih da partijamo ovo ljeto na tu pjesmu i da bude ljetni hit" kaže Indira Levak o novoj pjesmi.

"Pjesma je vrlo vrckava, a svatko je u ljubavi bio luckast i lud, barem jednom. Pjesma je onakva kakva sam i ja; energična i moderna. Ostala sam vjerna sebi; glazbeni izričaj se nije puno promijenio, a tako će i ostati. Radimo punom parom - u rujnu izlazi drugi singl, u studentom 3 singl i zapravo se krećemo k albumu", opisuje Indira

Na najčešće pitanje, ono o razlogu izlaska iz Colonije, odgovara iskreno. "Voljela bih medijima dati malo mesa, malo janjetine i odojka, ali nema senzacija jer je odgovor vrlo jednostavan: zasićenje i zamor. Meni je trebala svježa energija i novi ljudi. Svatko ide svojim putem i svatko ima svoju publiku - meni je to sve super, sve je to igra. Odluka je bila moja i o njoj sam dugo razmišljala. Kada si u bendu moraš pristajati na kompromise. Ovo je novo iskustvo - ja dajem smjernice, sjedim za pultom, radim kako hoću i to mi je super", kroz smijeh opisuje Indira.

Planova ima jako puno, a za kraj poručuje svojim obožavateljima: "Vi zaslužujete najbolje, hvala vam od srca što me pratite, puno vas volim!" Poslušajte zanimljivi razgovor s Indirom Levak:

Indira: Voljela bih da ovo ljeto partijamo uz "Dva luđaka", pripremila Matea Krmpotić

Komentari