Jadrolinija preuzima liniju Bar-Bari

Jadrolinija  preuzima liniju Bar-Bari

Foto: Goran Kovačić / Pixsell

Najveći hrvatski putnički brodar Jadrolinija ove sezone ulazi i na crnogorsko tržište. S Barskom plovidbom jučer je potpisan jednogodišnji ugovor o suradnji, odnosno zajedničkom projektu povezivanja luke Bari u Italiji s lukom Bar u Crnoj Gori.

Liniju će održavati Jadrolinijin brod "Dubrovnik", koji nastavlja i s održavanjem već postojeće linije Dubrovnik - Bari. Linija se otvara 18. svibnja plovidbom iz Barija, zaključno do studenog 2017. godine, s mogućnošću produženja, ovisno o potražnji na tržištu.

 U ljetnim mjesecima   brod "Dubrovnik" uplovljavat će u  Bar dva puta tjedno, a u izvansez razdoblju jednom. Barska plovidba će za Jadroliniju obavljati poslove agenture, prodaje usluga i promocije međunarodnih linija.

Ova suradnja predstavlja spoj iskustva i tradicije dvaju brodara, a udruživanjem su iskorištene sve postojeće komparativne prednosti u odnosu na ostale europske brodare. Jadrolinija i Barska plovidba nastavljaju razmatrati i druge oblike zajedničkih povezivanja destinacija od obostranog interesa.

Potvrdio je to danas Branki Malnar član uprave Jadrolinije Marko Čičin-Šain, poslušajte:

Jadrolinija u Crnoj Gori, pripremila Branka Malnar

Komentari