Kek: Nešto će se i nas pitati u ovoj skupini

Kek: Nešto će se i nas pitati u ovoj skupini Kek: Nešto će se i nas pitati u ovoj skupini
Tehničke probe uoči sutrašnje utakmice (Foto: Korado Vujnović / Radio Rijeka) Tehničke probe uoči sutrašnje utakmice (Foto: Korado Vujnović / Radio Rijeka)
Rujevica u ruhu Europa lige (Foto: Korado Vujnović / Radio Rijeka) Rujevica u ruhu Europa lige (Foto: Korado Vujnović / Radio Rijeka)

Matjaž Kek i Alexander Gorgon (Foto: Korado Vujnović / Radio Rijeka)

Ne bih rekao da je ovo skupina koja nama, bez kvalitetnih i izuzetnih utakmica, daje za pravo razmišljati o nastavku natjecanja. Sutra je prva utakmica, samo jedna u nizu ovoj skupini, i tako ćemo se i ponašati, rekao je Kek.

Nogometaši Rijeke započinju sutra svoj treći nastup u skupnoj fazi Europa lige. Prva prepreka u sezoni velikih europskih očekivanja je grčki AEK.

Osvrnuo se Matjaž Kek na zdravstveno stanje u svojoj svlačionici, najavivši kako će Mišić, Vešović i Pavičić, koji su imali problema s ozljedama, najvjerojatnije konkurirati za sastav o kojem nije želio reći nijednu jedinu riječ, tek ustvrdivši da je odluku o početnoj postavi već donio. Usporedio je Kek momčadi Olympiakosa i AEK-a te prokomentirao trakavicu oko odluke o žalbi UEFA-i na zatvaranje sjeverne tribine.

Raspoloženje svlačionice uoči sutrašnjeg starta europske jeseni prenio je Alexander Gorgon.

Kek: Nešto će se i nas pitati u ovoj skupini, pripremio Korado Vujnović

Komentari