Kek: Nisam vrsta osobe koja bježi kada je teško

Kek: Nisam vrsta osobe koja bježi kada je teško

Matjaž Kek (Foto: Pixsell)

Dođite na svaki naš trening pa ćete vidjeti. Svašta se govorilo i podmetalo, dosta toga nije istina ali ja ne idem nigdje. Ja po karakteru nisam ona vrsta osobe koja pobjegne kada je teško. Nemojte preispitivati moju želju i motiv, moje srce je uz Rijeku, rekao je Kek.

Nogometaši Rijeke doživjeli su četvrti uzastopni poraz u domaćem prvenstvu, ovoga puta od Lokomotive. Odlučujući trenutak dogodio se u 16. minuti kada Capan pogađa za vodstvo domaćina što se nakraju pokazuje i kao konačan rezultat.

Zaslužena pobjeda Lokomotive u utakmici gdje su oni iskoristili svoju priliku, mi nekoliko svojih nismo i to onda ovako završi, započeo je Kek koji se posebno osvrnuo na još jedan u nizu lako primljenih pogodaka.

Nije problem u pojedincu, već u cijelom kolektivu. Primili smo još jedan u nizu smiješnih golova, ali ja njima ne mogu zamjeriti ništa na pristupu u nastavku utakmice. Dali su sve od sebe, ali vidite kako je to u nogometu. Jednoga dana si u euforiji, a već idućeg si u ovakvom ponoru u kojem se mi sad nalazimo. Nitko nam neće pokloniti ništa, jedino se mi sami možemo vratiti iz ove pozicije, kaže Kek.

Na pitanje koliko uopće ima motiva u njemu da podigne momčad Kek odgovara:

Dođite na svaki naš trening pa ćete vidjeti. Svašta se govorilo i podmetalo, dosta toga nije istina ali ja ne idem nigdje. Ja po karakteru nisam ona vrsta osobe koja pobjegne kada je teško. Slijedi pauza na kojoj će se morati donijeti neke odluke, ali ja ću ostati ili u klubu ili blizu kluba. Ne planiram pokupiti stvari i pobjeći u Sloveniju. Na kraju krajeva sa svojom obitelji sam odlučio i ostati živjeti u Opatiji. Nemojte preispitivati moju želju i motiv, moje srce je uz Rijeku, zaključio je Kek.

 

Komentari