Kek: Ovo je jako dobar dan za mene

Kek: Ovo je jako dobar dan za mene

Matjaž Kek (foto: Pixsell)

Čestitke igračima koji su ovaj nastavak sezone i ulazak u težak ritam utakmica otvorili na sjajan način. Drago mi je vidjeti da nisu stajali, već su htjeli zabiti i peti i šesti i sedmi pogodak, rekao je Kek.

Nogometaši Rijeke u osmom kolu domaćeg prvenstva s uvjerljivih su 7:0 porazili Cibaliju i time ostvarili najvišu pobjedu otkada igraju na Rujevici. Strijelci za Bijele bili su GavranovićHeberBradarićMišić i Gorgon, koji je zabio tri pogotka.

Gostujući trener Mladen Bartolović kaže kako je ovih sedam golova još i dobro koliko ih je još moglo pasti: Naletjeli smo danas na jako raspoloženu Rijeku, koja je sve svoje šanse iskoristila. Pokušao sam tokom tjedna upozoriti igrače da se ne zanesu dobrim rezultatima koje smo ostvarili u zadnje vrijeme, ali nismo uspjeli. Možda nam je ovo i dobro došlo da se vratimo na zemlju, rekao je Bartolović.

Trener Bijelih Matjaž Kek s osmijehom je došao pred novinare, nakon što je od igrača dobio najbolji mogući poklon za svoj 56. rođendan.

Jako dobar dan za mene koji kvari jedino ozljeda Vešovića, čiju ćemo dijagnozu dobiti sutra. Čestitke igračima koji su ovaj nastavak sezone i ulazak u težak ritam utakmica otvorili na sjajan način. Drago mi je vidjeti da nisu stajali, već su htjeli zabiti i peti i šesti i sedmi pogodak, rekao je Kek.

Osim rođendana, Kek će u ponedjeljak proslaviti i još jedan jubilej budući da će postati najdugovječniji trener u HNL-u. 

Ne pratim inače te brojke, ali ovakva stvar je nešto posebno za mene. Lijepo je znati da u današnjem nogometu uspiješ ostvariti ovako nešto. Velike zasluge imaju i ljudi oko mene koji su, kad je bilo teških trenutaka i poraza, stajali iza mene i ja im to na svoj način pokušavam vratiti, zaključio je Kek.

Komentari