Kek: Split nam je u fokusu, ne razmišljamo o folkloru

Kek: Split nam je u fokusu, ne razmišljamo o folkloru Kek: Split nam je u fokusu, ne razmišljamo o folkloru
Podrška Armade Podrška Armade

Matjaž Kek i Dario Župarić (Foto: Korado Vujnović / Radio Rijeka)

Folklor i dalje traje, i trajat će i dalje. To je ono što našu ligu čini posebnom. Ali nije moje da komentiram; kad nešto kažem, svi skoče. Moje je da radim sa svojom ekipom i pripremim ih za ono što nas čeka, a to je sada Split, rekao je Kek.

Nastavlja se domaće nogometno prvenstvo. U 28. kolu nogometaši Rijeke na Rujevici dočekuju Split. Uoči susreta s pretposljednjom momčadi lige, Matjaža Keka muče kadrovski problemi. Uz Mišića, koji će izbivati zbog tri žuta kartona, za sastav ne konkurira niti ozlijeđeni Ristovski. Iznio je Kek svoja razmišljanja o potencijalnim rješenjima za ta dva upražnjena mjesta.

Osvrnuo se trener Bijelih, koji će sutra voditi svoju 200. utakmicu na klupi riječkog prvoligaša, i na podršku navijača. Stotinjak pripadnika Armade došlo je na poslijepodnevni trening momčadi dati podršku uoči posljednje četvrtine prvenstva. Na sebi svojstven način, prokomentirao je Kek večerašnji ogled u Kranjčevićevoj te ovotjedne izjave kolege s Dinamove klupe Ivajla Peteva. Nadolazeći susret najavio je i središnji branič Dario Župarić.

Slavlje Armade pogledajte u priloženom videu.

Kek: Split nam je u fokusu, ne razmišljamo o folkloru, pripremio Korado Vujnović

Komentari