Leovac, Grahovac i Božinov u smiraj prijelaznog roka

Leovac, Grahovac i Božinov u smiraj prijelaznog roka

Marin Leovac (foto: PIXSELL)

Prema neslužbenim informacijama, Leovac bi se sutra, najkasnije prekosutra trebao prodružiti Bijelima. Svi detalji posudbe u trokutu PAOK - Rijeka - igrač su dogovoreni. Dogovor je postignut i oko transfera transfer Srđana Grahovca, dok bi Božinov potpis na ugovor trebao staviti sutra.

Na Rujevici su zakopčani i do službene informacije teško je doći. A pred sam kraj prijelaznog roka tri pitanja golicaju navijačku znatiželju.

Prvo je Marin Leovac. Prema neslužbenim informacijama, Leovac bi se sutra, najkasnije prekosutra trebao pridružiti Bijelima. Svi detalji posudbe u trokutu PAOK - Rijeka - igrač su dogovoreni. Detalji tog dogovora zasada nisu poznati.

Samom kraju privedeni su i pregovori oko transfera Srđana Grahovca, veznog igrača kazahstanske Astane. Grahovac bi se na Kvarneru trebao pojaviti početkom idućeg tjedna nakon što se momčad u petak vrati iz Dubaija.

Treće pitanje na koje se čekao odgovor je Valerij Božinov. Prošao je bugarski napadač liječničke preglede i dogovoren je angažman do kraja sezone, uz opciju produženja. Službena potvrda trebala bi stići tijekom sutrašnjeg dana. 

Komentari