Leovac: Jedva čekam ponovno zaigrati za Rijeku

Leovac: Jedva čekam ponovno zaigrati za Rijeku

Srećko Juričić i Marin Leovac (Foto: Radio Rijeka)

Zahvaljujem se svima u klubu što su omogućili da se vratim u Rijeku. Kada sam čuo za interes, nisam nimalo oklijevao, sretan sam što sam ponovno ovdje i jedva čekam zaigrati za Rijeku, istaknuo je Marin Leovac.

U press centru na Rujevici danas je predstavljen Marin Leovac. Povremeni hrvatski reprezentativac, nakon dvije i pol godine provedene u Grčkoj, vraća se u riječke redove. 29-godišnji lijevi branič dolazi na šestomjesečnu posudbu, s mogućnošću produženja ugovora na tri godine.

Zahvaljujem se svima u klubu što su omogućili da se vratim u Rijeku. Kada sam čuo za interes, nisam nimalo oklijevao, sretan sam što sam ponovno ovdje i jedva čekam zaigrati za Rijeku, kaže Leovac.

Jedan od glavnih motiva da se vrati na Rujevicu je mogućnost odlaska na Svjetsko prvenstvo u Rusiju ovoga ljeta.

Imam na ljeto 30 godina i ovo mi je vjerojatno zadnja šansa da nastupim na Svjetskom prvenstvu. Velika mi je želja u Rusiji nastupati za Hrvatsku, ali ne mislim se nametati putem medija. Na meni je da svoj poziv zaslužim na terenu, zaključio je Leovac.

Osim njega, tokom dana trebao bi se kompletirati i transfer veznjaka Astane Srđana Grahovca koji je prošao liječničke preglede te bi nakon riješene papirologije trebao postati novi igrač Rijeke.

Leovac: Jedva čekam ponovno zaigrati za Rijeku, pripremio Ivan Ribarić

Komentari