Ljetna škola pisanja krajem kolovoza u Staroj Sušici

Ljetna škola pisanja krajem kolovoza u Staroj Sušici Ljetna škola pisanja krajem kolovoza u Staroj Sušici
Ravnatelj Doma mladih Goran Gračanin, direktorica CeKaPea Sanja Vučković i književnik Enver Krivac (Foto: Olivera Vinković / Radio Rijeka) Ravnatelj Doma mladih Goran Gračanin, direktorica CeKaPea Sanja Vučković i književnik Enver Krivac (Foto: Olivera Vinković / Radio Rijeka)

U dvorcu Stara Sušica polaznici mogu birati između radionice kratke priče, proze, poezije i scenarija (Foto: TZ Ravna Gora)

Ljetna škola pisanja u dvorcu Stara Sušica održat će se i ove godine od 27. kolovoza do 3. rujna, najavili su danas organizatori - Centar za kreativno pisanje i Dom mladih iz Rijeke. Bogat izbor radionica vodit će pisci iz Rijeke, Splita Zagreba i Pule.

Enver Krivac jedan je od najznačajnih predstavnika riječke književne scene, nagrađivani pisac i voditelj CeKaPe-ove riječke radionice. Iz Splita, na radionicu romana, stiže višestruko nagrađivani pisac i voditelj splitke radionice kreativnog pisanja Nebojša Lujanović, dok će Tatjana Gromača Vadanjel iz Pule voditi radonicu "Otvaranje, poticanje, razvoj kreativnih potencijala".

Polaznici će ove godine moći izabrati između radionice kratke priče, proze, poezije te scenarija. Kako doznajemo, neki od radova se objavljuju, a zanimljivo je da su polaznice uglavnom žene u tridesetim godinama života. 

Cijena ovogodišnje škole kreativnog pisanja je 2700 kuna (uključen smještaj i radionice), morate biti stariji od 17 godina, a želite li se prijaviti, to možete učiniti na mrežnim stranicama CeKaPea.

Komentari