Ljeto na Gradini: od srpnja do rujna, za svakog ponešto

Ljeto na Gradini: od srpnja do rujna, za svakog ponešto

Bit će i dnevnih događanja pa će ovo biti pogled za uživanje uživo (Foto: Tatjana Sandalj / HRT - Radio Rijeka)

Četiri tisuće svijeća osvijetlit će trsatski kaštel u Rijeci na otvaranju 13. Ljeta na Gradini. Manifestacija će početi 8. srpnja, a najavljeno je 18 programa: koncerata, predstava, koncepata i spektakala raznih vrsta... s 250 izvođača.

Otvorenje uz svijeće bit će prvo od šest konceptualnih manifestacija priređenih baš po mjeri starog kaštela u kojem će se odvijati.

Već 11. srpnja na redu je Gradina Dance Art, modni program City 45 20 je na rasporedu 14. srpnja, a najbolji koncept sezone gostuje na Trsatskoj gradini 21. srpnja: BSH events organizira jedinstvene dnevne partye na povijesnim lokacijama, a nakon Medvedgrada, Meštrovićeva paviljona i Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu, eto ih i na Trsatu.

Više detalja o programu Ljeta na Gradini 2018. provjerite ovdje.

Na Gradinu stižu The Frajle, 26. srpnja, američka glazbenica Chelsea Wolfe, 1. kolovoza te Božo Vrećo, 7. kolovoza. 

U kazališnom programu 18. srpnja su "Urnebesni Muškarci.hr", 3. kolovoza "Muškarci su s Marsa, žene su s Venere" te 21. kolovoza Zijah Sokolović.

Program Ljeta na Gradini završit će 2. rujna uz zabavno-znanstveni Baltazar na Gradini, program uz koji se cijeloga dana na Trsatu zabavljaju sve generacije. 

Detalje programa komentira organizator Vedran Babić, poslušajte:

Vedran Babić o Ljetu na Gradini, pripremila Tatjana Sandalj

Komentari