Mjesec hrvatske knjige: Književnici iza svakog (riječkog) ugla!

Mjesec hrvatske knjige: Književnici iza svakog (riječkog) ugla!

Foto: Gradska knjižnica Rijeka

Mjesec hrvatske knjige u Gradskoj knjižnici Rijeka ove godine donosi posebne poslastice i nikad veći broj književnih susreta s popularnim autorima. Što nas ove godine očekuje u Rijeci u Mjesecu hrvatske knjige?

U Središnjem odjelu Filodrammatica Gradske knjižnice Rijeka najavljen je ovogodišnji Mjesec hrvatske knjige. Već tradicionalna nacionalna manifestacija trajat će od 15. listopada do 15. studenoga i bit će prema riječima organizatora najbogatija do sada.

Na niz lokacija nudit će se sadržaji za sve čitateljske slojeve: od knjige za djecu do goranskog krimića, od izbjegličkog putopisa do knjige o bilju.

Posebno je atraktivan popis gostujućih autora iz kojeg izdvajamo Ivanu Bodrožić, Zorana Ferića, Gorana Vojnovića i Kristijana Novaka. Detaljan program potražite na internetskim stranicama Gradske knjižnice Rijeka.

Zbog bogatog programa i atraktivnih sudionika, ravnatelja Gradske knjižnice Rijeka Niku Cvjetkovića upitali može li se govoriti o ovogodišnjem hit izdanju Mjeseca knjige - poslušajte odgovor:

Niko Cvjetković o Mjesecu hrvatske knjige, pripremio Albert Petrović

Komentari