Nasmijana lica Riječkog karnevala za Dječju bolnicu na Kantridi

Nasmijana lica Riječkog karnevala za Dječju bolnicu na Kantridi Nasmijana lica Riječkog karnevala za Dječju bolnicu na Kantridi
Foto: Gloria Fabijanić Jelović / Radio Rijeka Foto: Gloria Fabijanić Jelović / Radio Rijeka
Foto: Gloria Fabijanić Jelović / Radio Rijeka Foto: Gloria Fabijanić Jelović / Radio Rijeka

Foto: Gloria Fabijanić Jelović / Radio Rijeka

Na Korzu je otvorena izložba "Nasmijana lica Riječkog karnevala". Time je počela velika tromjesečna humanitarna akcija, u organizaciji Udruge Riječko srce, kojom se skupljaju sredstva za Odjel hematologije i onkologije Dječje bolnice na Kantridi.

Fotografije će se moći pregledati i odabrati na velikim izložbenim panoima na Korzu od 1. do 9. ožujka, a još veći izbor fotografija moći će se naći na internetskoj stranici www.fotokurti.com i u Foto studiju Kurti do 31. ožujka. Moći će se kupiti uokvirene: dimenzija 30x45cm po cijeni od 150 kn, a dimenzija 15x21cm za 50 kn. Fotografije se naručuju uplatom izravno na račun Udruga "Riječko srce", na račun HR9124020061500047615 ili SWIFT ESBCHR22. 

Na Korzu, ispred Gradskog poglavarstva Rijeke, otvorena je izložba naziva "Nasmijana lica Riječkog karnevala", čime je počela velika humanitarna akcija u organizaciji Udruge "Riječko srce", predvođena predsjednikom Daliborom Horvatom.

Sva sredstva od prodaje prekrasnih, šarenih i nasmijanih fotografija namijenjena su izgradnji čekaonice i igraonice Odjela za hematologiju i onkologiju Klinike za pedijatriju KBC-a Rijeka, što je samo početak tromjesečne akcije.

Ovakva se izložba organizira već šestu godinu za redom, a interes za fotografije s Riječkog karnevala je uvijek velik, rekao je fotograf Nikola Kurti koji se nada da će i ove godine izložba polučiti uspjeh u svojoj humanoj domeni. Poslušajte:

Nasmijana lica Riječkog karnevala, pripremila Gloria Fabijanić Jelović

Komentari