Nogometaši Rijeke otputovali u Wales

Nogometaši Rijeke otputovali u Wales

Odlazak s Krka (Foto: Korado Vujnović / Radio Rijeka)

Nogometaši Rijeke i stručni stožer otputovali su jutros iz riječke zračne luke na Krku prema Manchesteru. Nakon slijetanja, očekuje ih još jedna vožnja od oko sat vremena do Oswestryja, gdje će sutra navečer od 20 sati igrati uzvratnu utakmicu drugog pretkola Lige prvaka protiv New Saintsa.

Nogometaši Rijeke i stručni stožer otputovali su jutros iz riječke zračne luke na Krku prema Manchesteru. Nakon slijetanja, očekuje ih još jedna vožnja od oko sat vremena do Oswestryja gdje će sutra navečer od 20 sati igrati uzvratnu utakmicu drugog pretkola Lige prvaka protiv New Saintsa. 

Prije toga Bijeli će večeras u terminu odigravanja utakmice odraditi i posljednji trening na stadionu Park Hall. Podsjetimo, Rijeka je u prvom susretu na Rujevici slavila s 2:0 pogotcima Mišića i Mateija, a ukoliko ostvari prolaz dalje, u trećem će pretkolu igrati protiv boljeg iz dvoboja malteškog Hiberniansa i austrijskog Red Bull Salzburga.

Poslušajte jutrošnje izdanje emisije Pod stijenama Kantride, u kojoj su o otvaranju nove sezone u domaćoj ligi i sutrašnjem ogledu protiv New Saintsa razgovarali Korado Vujnović i trener Rijeke Matjaž Kek:

Pod stijenama Kantride 17. 7. 2017., pripremio Korado Vujnović

Komentari