Oprez: semafori zbog radova na Viškovu!

Oprez: semafori zbog radova na Viškovu!

Foto: Hrvoje Jelavić / Pixsell

Zbog izgradnje kružnog raskrižja Marinići 2, kod skretanja za radnu zonu, radit će se i na mimovodu glavnog opskrbnog vodovoda. Od utorka 11. travnja počet će radovi na postavljanju privremene gradilišne regulacije prometa - semafora.

U planu je rad sa semaforima u periodu od srijede 12., do petka 14. travnja u 17 sati. Zbog blagdana i produženog vikenda, neće se raditi od subote do ponedjeljka, a radovi će biti nastavljeni u utorak 18. travnja. 

Tijekom izgradnje rotora Marinići 2 moraju se izvesti i radovi na prelaganju i zamijeni glavnih magistralnih instalacija u trupu ceste, znači vodovoda, svjetlovoda, tk mreže, visokonaponskog elektrokabela te izgraditi glavni kanalizacijski kolektor.

Od utorka, 11. travnja počet će radovi na uspostavi privremene gradilišne regulacije prometa. Semafori će biti postavljeni na dionici iza skretanja za trgovački centar Lidl, do skretanja za naselje Kapiti, tj. radnu zonu Marinići. Promet će se voditi naizmjenično, uz svjetlosnu regulaciju, jednim kolničkim trakom na duljini od oko 60 metara.

S obzirom na intenzitet prometa očekuje se povećana prometna gužva osobito u jutarnjim i popodnevnim satima te u vrijeme dolaska i odlaska u školu ili posao.

Komentari