Otvoren natječaj za Vidfest, festival popularne duhovne glazbe

Otvoren natječaj za Vidfest, festival popularne duhovne glazbe

Foto: Riječka nadbiskupija

Objavljen je natječaj za Vidfest 2018. Riječ je o festivalu duhovne glazbe što će se ove godine održati po 11. put, u povodu blagdana gradskoga zaštitnika sv. Vida. Natječaj je otvoren do početka lipnja.

Prijave se šalju na e-mail: vidfest2018@gmail.com ili poštom na adresu: Riječka nadbiskupija  - Ured za mlade, Natječaj za Vidfest, Ivana Pavla II, br. 1, 51000 Rijeka. Uvjete za sudjelovanje pogledajte na mrežnim stranicama Riječke nadbiskupije

U organizaciji Ureda za pastoral mladih Riječke nadbiskupije, u subotu 16. lipnja 2018. s početkom u 20 sati, jedanaestu godinu zaredom bit će održan festival duhovne glazbe Vidfest.

Festival nema natjecateljski karakter već mu je cilj promicanje kršćanskih vrijednosti među mladima te poticanje glazbenog stvaralaštva solista, zborova i glazbenih skupina mladih Riječke nadbiskupije i njihovih gostiju iz cijele Hrvatske.

Natječaj je otvoren do 1. lipnja 2018. Organizacijski odbor će razmotriti prijave i odabrati izvođače koji će nastupiti. Odabrane skladbe bit će objavljene 8. lipnja 2018. na službenim mrežnim stranicama Riječke nadbiskupije.

Komentari