Pod stijenama Kantride 17.4. - Tek mu je 200

Pod stijenama Kantride 17.4. - Tek mu je 200 Pod stijenama Kantride 17.4. - Tek mu je 200
Foto: www.nk-rijeka.hr Foto: www.nk-rijeka.hr
Teo Francetić, Nicci Falconer, Steve Fraser, Christian Brozović i Robert Crnjak Teo Francetić, Nicci Falconer, Steve Fraser, Christian Brozović i Robert Crnjak

Damir Mišković i Matjaž Kek (foto: www.nk-rijeka.hr)

Protiv Splita, Matjaž Kek 200. put vodio je riječku momčad u jednoj službenoj utakmici. Jedini je trener u klupskoj povijesti, ali i u povijesti HNL-a, koji je ostvario takav pothvat unutar jednog mandata.

Rutinskoj pobjedi nad Splitom svjedočilo je dvoje navijača škotskog Aberdeena. Nicci Falconer i Steve Fraser propustili su jednu utakmicu svog kluba kako bi posjetili svoje prijatelje u Rijeci s kojima su se zbližili prije dvije godine. O Rijeci, Rujevici, Kantridi, prijateljstvu, uz škotske navijače, govori i jedan od njihovih riječkih domaćina Teo Francetić.

Posljednjih dana mediji su puni napisa o interesu mnogih europskih klubova za Franka Andrijaševića. No najbolji igrač i strijelac HNL-a takvim se stvarima ne opterećuje. 

Svoju 200. službenu utakmicu na klupi Rijeke Matjaž Kek je proslavio pobjedom nad Splitom. Jedini je trener u klupskoj povijesti, ali i u povijesti HNL-a, koji je ostvario takav pothvat unutar jednog mandata. 

Emisiju Pod stijenama Kantride koju uređuje i vodi Korado Vujnović slušajte svakoga ponedjeljka u 9:30 na Radio Rijeci.

Pod stijenama Kantride 17.4. - Tek mu je 200, pripremio Korado Vujnović

Komentari