Pod stijenama Kantride 8.1.: Tokom tjedna trebali bi dovesti trojicu igrača

Pod stijenama Kantride 8.1.: Tokom tjedna trebali bi dovesti trojicu igrača

Ivan Mance (foto: Pixsell)

Nogometaši Rijeke danas kreću s pripremama za proljetni dio sezone. U jeku prijelaznoga roka u programu Radio Rijeke gostovao je zamjenik sportskoga direktora Ivan Mance koji je najavio da bi u ovome tjednu Rijeka mogla dobiti trojicu novih igrača.

Nogometaši Rijeke danas kreću s pripremama za proljetni dio sezone. Jesen u kojoj su Bijeli imali puno uspona i padova bila je turbulentna, pogotovo kada je riječ o prvenstvu gdje su jesenski dio sezone završili na četvrtome mjestu. Momčad su u prvim danima prijelaznog roka već napustili igrači koji su iznijeli najveći dio tereta u zadnjih nekoliko godina. Mario Gavranović postao je igrač Dinama, Marko Vešović novi je igrač varšavske Legije dok je Josip Mišić za tri milijuna eura prešao u redove lisabonskog Sportinga.

U jutarnjoj emisiji Pod stijenama Kantride zamjenik sportskog direktora Ivan Mance najavio je mogućnost odlaska još nekolicine igrača koji su svojim igrama zadužili Rijeku, pa im klub neće raditi probleme prilikom eventualnog transfera. Naravno, bit će i dolazaka s kojima se mora popuniti kadar uoči proljetnoga dijela sezone. 

Što je sve o novim odlascima i ponekim dolascima rekao zamjenik sportskog direktora Ivan Mance poslušajte u emisiji:

Pod stijenama Kantride, pripremio Robert Ferlin

Komentari