Primorsko-goranska županija ima novu mrežnu stranicu za poticanje ulaganja

Primorsko-goranska županija ima novu mrežnu stranicu za poticanje ulaganja

Primorsko-goranska županija ima novu mrežnu stranicu za poticanje ulaganja, koja predstavlja online bazu s gotovo 120 investicijskih projekata s područja županije, i to na četiri jezika – hrvatskome, engleskome, njemačkome i talijanskome.

Mrežna stranica www.invest.pgz.hr prezentira investicijske projekte s područja Primorsko-goranske županije iz sektora prometa, turizma, zdravstvenog turizma, energetike, projekata poduzetničko-poslovne infrastrukture, društvene infrastrukture, sporta i rekreacije, zimskih sportova, marina i luka. 

Stranica daje i pregled poslovnih zona na području županije, kao i projekata iz sektora marikulture te luka nautičkog turizma. Predstavljeni su investicijski projekti od državnoga, regionalnog i lokalnog značaja, ali i projekti privatnih investitora.

Lista investicijskih projekata pruža potencijalnim domaćim i stranim ulagačima informacije o samom projektu, njegovoj lokaciji, vlasništvu, modelima realizacije, daje popis pripremljene dokumentacije te kontakt podatke.

Sa stranice se mogu preuzeti i detaljni opisi investicijskih projekata na svim dostupnim jezicima u PDF formatu. Ukoliko imate projekt za koji tražite ulagača ili strateškog partnera i želite da se objavi na mrežnoj stranici, možete poslati mail na adresu razvoj@pgz.hr, poručuju iz Primorsko-goranske županije.

Komentari