Puljić na liječničkom, s Martićem raskinut ugovor

Puljić na liječničkom, s Martićem raskinut ugovor

Jakov Puljić i Dario Župarić (Foto: Pixsell)

Posljednji dan prijelaznoga roka mogao bi donijeti nove promjene u momčadi Rijeke. Prema neslužbenim informacijama, napadač zaprešićkog Intera Jakov Puljić stigao je jutros na liječnički pregled te bi trebao do kraja dana postati novi član riječke svlačionice.

Posljednjega dana prijelaznoga roka, po svemu sudeći, bit će prometno na Rujevici u oba smjera. Prema neslužbenim informacijama, na liječničkom pregledu u ovim trenucima nalazi se napadač zaprešićkog Intera Jakov Puljić, koji bi tokom dana mogao postati novi igrač Rijeke. 

24-godišnji Vinkovčanin karijeru je započeo u Cibaliji, da bi, nakon kratke epizode u Lokomotivi, došao u Zaprešić, gdje je u 38 nastupa zabio 15 pogodaka. Podsjetimo, Puljić je prošloga vikenda zabio i utješni pogodak Intera u pobjedi Rijeke 3:1. Ishod cijelog transfera bit će poznat do kraja današnjeg dana, budući da točno u ponoć završava prijelazni rok.

Osim dolazaka, na Rujevici je dogovoren i odlazak Ivana Martića, s kojim je sporazumno raskinut ugovor. Martić je u malo više od godinu dana provedenih na Kvarneru upisao ukupno 26 nastupa, od čega 22 u prvenstvu.

Komentari