Rasplesani vikend u Opatiji - DanceStar okupio oko 2000 plesača!

Rasplesani vikend u Opatiji - DanceStar okupio oko 2000 plesača! Rasplesani vikend u Opatiji - DanceStar okupio oko 2000 plesača!
Foto: PRESS DanceStar Foto: PRESS DanceStar
Foto: PRESS DanceStar Foto: PRESS DanceStar
Foto: PRESS DanceStar Foto: PRESS DanceStar

Foto: PRESS DanceStar

Rasplesani vikend u Opatiji, u KTC Gervais, ovoga je vikenda okupio oko 2000 plesača različitih generacija te mnogobrojnu publiku. Ocjenjivački sud imao je težak zadatak - odabrati one koji će izboriti sudjelovanje na svjetskom finalu u Poreču, u svibnju ove godine.

DanceStar kvalifikacijski turnir trajao je od 9. do 11. ožujka, a završio je proglašenjem najboljih. Plesači iz četiriju dobnih skupina natjecali su se u 13 plesnih disciplina, a pratili su ih i treneri, suradnici i brojni predstavnici medija.

Posebna atrakcija natjecanja bio je i Mamma's Show - program koji se održao u subotu, a u njemu su sudjelovale majke (i očevi) +30. Riječ je o spektaklu u kojemu je nastupilo 11 plesnih skupina, a gosti iznenađenja bili su Antonela Doko i gosti iz plesne grupe Flame - Dominik, Vanja i Matea koji su plesali u štiklama.

Osim vrhunskih plesnih nastupa, DanceStar je Opatiji donio i oko 3.000 noćenja u smještajnim kapacitetima, a zadovoljstvo suradnjom iskazali su i domaćini i organizatori.

Pobjednike kvalifikacijskoga turnira, koji su se izborili za svjetsko prvenstvo u Poreču, možete pronaći ovdje.

Komentari