Riječani odradili trening na Park Hallu

Riječani odradili trening na Park Hallu Riječani odradili trening na Park Hallu
Klupe za pričuvne igrače Klupe za pričuvne igrače
Matjaž Kek i Luka Brkljača Matjaž Kek i Luka Brkljača
Trening pod budnim okom Ivana Mancea Trening pod budnim okom Ivana Mancea

Podloga je specifična. Guma! Posebno specifična s obzirom na natjecanje. Moramo se prilaagoditi, u nekim trenucima utjecat će to na našu igru. Ako ne bude mokra, lopta će ići sporo, rekao je Kek nakon pregleda terena Park Hall stadiona.

Izveo je Matjaž Kek momčad na teren Park Hall stadiona desetak minuta prije početka treninga. Razgledavao je travnjak, dugo šetao po njemu, a izraz lica nije skrivao razočaranost podlogom, kako ju je Kek nazvao, gumom.

Podloga je specifična. Guma! Posebno specifična s obzirom na natjecanje. Moramo se prilagoditi, u nekim trenucima utjecat će to na našu igru. Ako ne bude mokra, lopta će ići sporo. Jučer smo malo na Rujevici probali, ali ono je različita podloga od ove. Ali, kako nama tako i njima i kakvi god da su uvjeti, moramo se prilagoditi i proći dalje, rekao je Kek uoči treninga.

Park hall je stadion kapaciteta oko tisuću sjedećih mjesta. Izgrađen je 1993. godine, a 2007. renoviran je i nadograđen kako bi zadovoljio barem dio standarda UEFA-e za odigravanje pretkola Lige prvaka i Europa lige.

Komentari