Riječki KBC produžio natječaj za 16 specijalizanata

Riječki KBC produžio natječaj za 16 specijalizanata

Foto: KBC Rijeka

U riječkom KBC-u produljen je natječaj za 16 liječnika specijalizanata. Odlukom ravnatelja Davora Štimca, natječaj za obavljanje specijalizacija iz čak 12 medicinskih područja, od kirurgije do psihijatrije, produljen je do 31. kolovoza.

Do kraja kolovoza je u riječkome Kliničkom bolničkom centru otvoren i natječaj za prijem 15 primalja u radni odnos na neodređeno vrijeme. Utorak 14. kolovoza zadnji je dan natječaja za prijem 10 spremačica i 15 medicinskih sestara ili tehničara u KBC Rijeka.

Traže se po dvoje specijalizanata ginekologije i opstetricije, neurologije, onkologije i radioterapije te psihijatrije. Po jedan specijalizant ili specijalizantica očekuju se na kardiologiji, kliničkoj radiologiji, nuklearnoj medicini, ortopediji i traumatologiji, dječjoj kirurgiji, pulmologiji, vaskularnoj kirurgiji te medicinskoj biokemiji i laboratorijskoj medicini.

Natječaj objavljen 25. srpnja u Narodnim novinama 67/18, odlukom ravnatelja KBC-a Rijeka prof. dr. sc. Davora Štimca, od 10. kolovoza produžuje se do 31. kolovoza 2018.

Pristupnici moraju ispunjavati uvjete, među kojima su završen medicinski fakultet, odobrenje za samostalni rad i uvjerenje o položenome stručnom ispitu. Ovaj natječaj iskazuje prvi dio potreba za specijalizantima te će se novi natječaj za ostatak specijalnosti raspisati do kraja godine, najavljuju u priopćenju iz riječkoga KBC-a. 

Natječajem žele privući mlade liječnike iz cijele Hrvatske i pružiti im mogućnost profesionalnog razvoja kako bi ostvarili svoje potencijale, osobito kada se zna da jednom dobivena specijalizacija jamči sigurno radno mjesto, ali i redovita primanja. Više informacija o natječaju možete pronaći na mrežnim stranicama riječkoga KBC-a.

Komentari