Robert Ferlin u drugom krugu izbora za radijski glas godine!

Robert Ferlin u drugom krugu izbora za radijski glas godine!

Foto: Pixsell

Poznati glas našega radija Robert Ferlin na korak je do osvajanja nagrade Zlatni studio za radijski glas godine, i to zahvaljujući vašim glasovima! Podržite ga i u drugome krugu glasovanja, u kojem su još i Joško Bonaći i Tamara Loos.

Omiljeni voditelj vašeg omiljenog radija nominiran je za nagradu Zlatni studio za radijski glas godine! Bude li dovoljno vaših glasova, Robert Ferlin mogao bi postati dobitnik nagrade koja se dodjeljuje najboljima u svijetu televizije, filma, radija, kazališta i glazbe.

Do drugoga kruga glasovanja Ferlin je došao zahvaljujući glasovima publike, a glasovalo se na internetskom portalu jutarnji.hr i kuponima iz tjednika Studio Jutarnjega lista. Na isti način glasuje se i sada, sve do ponedjeljka 19. veljače. Svaki od dva načina kandidatima donosi polovicu glasova.

Podržite Roberta Ferlina, čija je Tužibaba već desetljećima jedna od najpopularnijih radijskih emisija u Hrvatskoj, pa da upravo njega gledamo na svečanoj dodjeli nagrada Zlatni studio u utorak 27. veljače uz izravan televizijski prijenos na Drugome programu Hrvatske televizije (HRT - HTV 2). Navijamo i glasujemo za naše, naravno!

Komentari