U Puntu počinje izgradnja 22 POS-ova stana

U Puntu počinje izgradnja 22 POS-ova stana

Foto: Kvarner.hr

Svečanim potpisivanjem povelje i polaganjem kamena temeljca u Ulici kralja Zvonimira u Puntu počeli su radovi na izgradnji POS-ovih stanova. Grade se 22 stana, vrijednost projekta je 12 milijuna kuna, a ako bude interesa, gradit će se još POS-ovih stanova.

Odmah po stisku ruke na gradilištu je ostala ukopana i povelja. Puno je razloga za zadovoljstvo, a posebno je zadovoljan načelnik Općine Punat Marinko Žic. "Danas, u današnje vrijeme, kad svi govore o iseljavanju ljudi iz Hrvatske, jako bitna investicija koju smo napokon realizirali u suradnji s Agencijom za pravni promet nekretninama i Ministarstvom graditeljstva."

Gradit će se u 10 višestambenih građevina, u dva stambena niza, ujupno 22 stana. Trenutno je za novi stan u Puntu zainteresirano 36 obitelji. Međutim, priča tu ne staje. "Ako još bude zaniteresiranih i dalje i ako vidimo potrebu, krenut ćemo u drugu fazu gradnje stanova iz poticane stanogradnje", govori Žic.

Novi POS-ovi stanovi na odličnoj lokaciji u Puntu trebaju biti dovršeni za 400 dana. Izvođač radova je GPP Mikić, a ukupna vrijednost projekta 12 milijuna kuna. Poslušajte prilog:

Stanovi u Puntu, pripremio Josip Krmpotić

Komentari