Vrijeme u Rijeci 18.10.: djelomice sunčano

Vrijeme u Rijeci 18.10.: djelomice sunčano

Foto: FreeDigitalPhotos

Ponovo jača anticiklona i smanjuje se naoblaka, što znači da će nam sljedećih dana biti sunčano i toplo. Do promjene vremena dolazi u nedjelju - bit će ponešto oblaka, a ponegdje je moguća i kiša. Poslušajte prognozu Josipe Kuzmić!

Bioprognoza za četvrtak: Uz povoljne biometeorološke prilike većina bi ljudi nakon mirnoga sna trebala imati dobru koncentraciju, a vrijeme će povoljno utjecati i na raspoloženje. Srčani bolesnici i astmatičari upozoravaju se na mogućnost poteškoća zbog magle u jutarnjim satima u unutrašnjosti.

Prognoza za Istru, Kvarner, Gorski kotar i Liku za četvrtak: 

Djelomično sunčano uz umjerenu naoblaku. Ujutro će u Gorskom kotaru i Lici lokalno biti magle. Puhat će slaba bura, sredinom dana mjestimice slab sjeverozapadnjak. Krajem dana i u noći bura će u Velebitskom kanalu jačati. More malo valovito. Ujutro na Kvarneru i u Istri od 15 do 18 °C, u unutrašnjosti Istre od 11 do 14 °C, a sredinom dana od 22 do 24 °C. Ujutro u Gorskom kotaru i Lici od 9 do 11 °C, sredinom dana od 16 do 19 °C.

Izgledi vremena do nedjelje:

Prevladavat će sunčano, ujutro na kopnu uz maglu, koja se ponegdje može dulje zadržati. U nedjelju sa sjevera naoblačenje s mjestimičnom kišom, osobito na kopnu. Vjetar većinom slab, za vikend ponegdje umjeren sjeverni. Na Jadranu mjestimice umjerena bura, koja će u nedjelju jačati. Dnevna temperatura će se sniziti.

U nedjelju bi moglo doći do promjene vremena, prognozira meteorologinja Pomorskog meteorološkog ureda u Rijeci Josipa Kuzmić:

Josipa Kuzmić: Prognoza za riječko područje

Komentari