Vrijeme u Rijeci 24.10.: djelomice sunčano uz umjerenu naoblaku i buru

Vrijeme u Rijeci 24.10.: djelomice sunčano uz umjerenu naoblaku i buru

Foto: FreeDigitalPhotos

Od nedjelje u 8 do ponedjeljka u 8 sati u Bakru je palo 148,a u Rijeci 133 litara kiše po četvornome metru. Srećom, bura rastjeruje oblake pa je pred nama nekoliko sunčanih dana. Poslušajte prognozu Danijele Vlašić!

Bioprognoza za utorak: U većem će dijelu Hrvatske biometeorološke prilike biti povoljne. Omogućit će miran san i dobar odmor, i većina će se ljudi osjećati dobro. Ipak, srčane bolesnike, astmatičare i reumatičare valja upozoriti na zaštitu od hladnoće, osobito u jutarnjim i večernjim satima.

Prognoza za Kvarner, Istru, Gorski kotar i Liku za utorak:

Djelomice sunčano uz umjerenu naoblaku. Puhat će umjerena do pojačana, mjestimice i jaka bura s olujnim udarima, osobito podno Velebita, a u drugom dijelu noći vjetar će slabjeti. More malo do umjereno valovito, u prvome dijelu dana ponegdje i valovito.

Najniža jutarnja temperatura zraka na Kvarneru i uz obalu Istre uglavnom od 10 do 12, u unutrašnjosti Istre od 5 do 9, a najviša dnevna od 16 do 18 °C. U Gorskome kotaru i Lici najniža jutarnja temperatura zraka od 2 do 5, a najviša dnevna od 10 do 12 °C.

Izgledi vremena do petka:

Djelomice i pretežno sunčano. U srijedu još vjetrovito, osobito na Jadranu, uz ponegdje još jaku buru. U unutrašnjosti jutra hladnija, moguća je magla, ponegdje i slab mraz. Danju toplije.

Sunčano ostaje sve do vikenda, prognozira meteorologinja Danijela Vlašić:

Danijela Vlašić: Prognoza za riječko područje

Komentari