Vrijeme u Rijeci 19.11.: djelomično sunčano uz umjerenu naoblaku

Vrijeme u Rijeci 19.11.: djelomično sunčano uz umjerenu naoblaku

Foto: FreeDigitalPhotos

Sutra sredinom dana može biti malo više oblaka i moguće su par kapi kiše ali neće puhati bura. U ponedjeljak i u Gorskom kotaru bit će puno više sunca. Temperature će malo porasti. Poslušajte prognozu Igora Horvata!

Biometeorološka prognoza za nedjelju: Iako će biometeorološke prilike biti nešto povoljnije nego prethodnih dana, tegobe uzrokovane vremenom mogu biti prisutne kod meteoropata i kroničnih bolesnika. Ujutro će u unutrašnjosti biti hladno pa se preporuča adekvatna zaštita.

Prognoza za Kvarner, Istru, Gorski kotar i Liku za nedjelju:

Djelomično sunčano uz umjerenu naoblaku, sredinom dana je uz više oblaka mjestimice moguća kratkotrajna slaba oborina. Tijekom poslijepodneva razvedravanje.

Puhat će slab do umjeren, ponegdje do pojačan sjeverni i sjeverozapadni vjetar, uz obalu mjestimice i bura.

More će biti malo do umjereno valovito.

Najniža jutarnja temperatura zraka u Istri i na Kvarneru bit će između 4 i 9, u Gorskom kotaru, Lici i unutrašnjosti Istre izmeðu -2 i 3 °C. Najviša dnevna temperatura zraka u Istri i na Kvarneru bit će između 13 i 16, u Gorskom kotaru između 2 i 7 °C.

Izgledi vremena do srijede:

Kopno: Djelomice sunčano još u ponedjeljak ujutro mjestimice s mrazom i maglom. Od utorka sve toplije, uz povremeno umjeren jugozapadnjak. More: Djelomice ili pretežno sunčano i danju razmjerno toplo. Od utorka će puhati povremeno umjeren jugozapadnjak i jugo.

Prognoza Igora Horvata:

 

Igor Horvat: Prognoza za riječko područje

Komentari