Vrijeme u Rijeci 16.10.: Djelomice sunčano; moguća kiša na Jadranu

Vrijeme u Rijeci 16.10.: Djelomice sunčano; moguća kiša na Jadranu

Foto: FreeDigitalPhotos

Sutra djelomice sunčano vrijeme uz pokoji oblak i koju kap kiše. Kroz cijeli tjedan pratit će nas sunčano vrijeme i temperature do 25 celzijevih stupnjeva. Puhat će slab vjetar, umjerena bura i istočnjak. Poslušajte prognozu Ivana Novaka!

Biometeorološka prognoza za Hrvatsku za utorak: Razdoblje povoljnih biometeoroloških prilika se nastavlja. Pridonosit će dobrom raspoloženju i dobroj radnoj učinkovitosti. Astmatičare i srčane bolesnike upozoravamo na moguće manje tegobe u jutarnjim satima u maglovitim područjima uglavnom uz rijeke u unutrašnjosti i u gorskoj Hrvatskoj.

Prognoza za Kvarner, Istru, Gorski kotar i Liku za utorak:

Djelomice sunčano, a uz više oblaka, malo kiše može pasti ponajprije na sjevernom Jadranu i u gorju. Ujutro na kopnu ponegdje magla i sumaglica.

Vjetar uglavnom slab, ujutro duž obale mjestimice umjerena bura i istočnjak, poslijepodne jugoistočnjak.

Najniža jutarnja temperatura od 6 do 10, na Jadranu između 14 i 19 °C. Najviša dnevna uglavnom od 18 do 23, na Jadranu od 22 do 25 °C

Izgledi vremena u Hrvatskoj do petka:


Pretežno sunčano, ujutro na kopnu mjestimice uz maglu, koja se ponegdje može zadržati i dio prijepodneva. Vjetar većinom slab, na Jadranu umjeren jugoistočnjak, od četvrtka bura i sjeverozapadnjak. Temperatura bez veće promjene.

Puno sunca nas očekuje ovoga tjedna te razmjerno toplog vremena koje će potrajati do subote, prognozira Ivan Novak:

Ivan Novak: Prognoza za riječko područje

Komentari