Vrijeme u Rijeci 26.7.: prijepodne sunčano, kasnije ponegdje kiša

Vrijeme u Rijeci 26.7.: prijepodne sunčano, kasnije ponegdje kiša

Foto: FreeDigitalPhotos

Nešto oblačnije, uz poslijepodnevne pljuskove, bit će još u srijedu. Četvrtak poslijepodne donosi razvedravanje, a onda postepeno: sve manje oblaka, sve više sunca i sve toplije. Poslušajte prognozu Igora Horvata!

Bioprognoza za srijedu: Prevladavat će uglavnom razmjerno povoljne biometeorološke prilike. Pridonosit će dobrom raspoloženju, a kroničnim će bolesnicima olakšavati podnošenje tegoba vezanih uz njihove bolesti. Nešto nepovoljnije bit će jedino na krajnjem jugu Hrvatske.

Prognoza za Kvarner, Istru, Gorski kotar i Liku za srijedu:

Prijepodne pretežno sunčano uz malu do umjerenu naoblaku, a zatim je, uz porast naoblake, mjestimice moguća kiša ili pljusak s grmljavinom. Ujutro će puhati slab do umjeren istočnjak, koji će potom okrenuti na sjeverozapadni i sjeverni vjetar. More će biti većinom malo valovito.

Najniža jutarnja temperatura zraka na Kvarneru i u Istri bit će između 16 i 21, u Gorskom kotaru, Lici i unutrašnjosti Istre između 11 i 16°C. Najviša dnevna temperatura zraka na Kvarneru i u Istri bit će između 27 i 31, u Gorskom kotaru i Lici između 22 i 27°C.

Izgledi vremena do subote:

Djelomice i pretežno sunčano i toplije. U početku su mogući lokalni pljuskovi s grmljavinom. Na Jadranu umjerena i jaka bura i sjeverozapadnjak, do kraja razdoblja u slabljenju.

Polako ćemo se vratiti na temperature koje smo imali prije ove kiše, najavljuje meteorolog Igor Horvat:

Igor Horvat: Prognoza za riječko područje

Komentari