Vrijeme u Rijeci 29.3.: sunčano i vedro

Vrijeme u Rijeci 29.3.: sunčano i vedro

Foto: FreeDigitalPhotos

Sunčano i vedro - takvo nas razdoblje očekuje do petka. U četvrtak popodne ponešto oblaka, ali bez neke veće promjene u temperaturi zraka, koja će i dalje biti viša od prosjeka za ovo doba godine. Poslušajte prognozu Igora Horvata!

Bioprognoza za srijedu: Pod utjecajem anticiklone biometeorološke prilike će u cijeloj Hrvatskoj biti povoljne. Većina ljudi će se nakon mirnog sna osjećati dobro i imati primjerenu koncentraciju. Tegobe uzrokovane vremenom ne bi trebali imati ni kronični bolesnici. Zbog razmjerno velike dnevne amplitude temperature zraka preporučamo slojevito odijevanje.

Prognoza za Istru, Kvarner, Gorski kotar i Liku za srijedu:

Pretežno vedro i sunčano. Puhat će slaba do umjerena, ujutro mjestimice pojačana bura, te slab do umjeren sjeverozapadni, sredinom dana i jugozapadni vjetar. More malo valovito. Ujutro na Kvarneru i u Istri između 5 i 10, u unutrašnjosti Istre, Gorskom kotaru i Lici između -2 i 3°C. Sredinom dana na Kvarneru 16 i 21, u Gorskom kotaru i Lici između 14 i 19°C.

Izgledi vremena do subote:

Prevladavat će sunčano, a povećanje naoblake bit će u unutrašnjosti u četvrtak poslijepodne kada vrlo rijetko može pasti malo kiše. Vjetar većinom slab, u četvrtak mjestimice umjeren sjeverni, u subotu južni i jugoistočni. Na Jadranu slaba do umjerena bura i sjeverozapadnjak, u subotu jugo. I dalje iznadprosječno toplo.

Do daljnjega - sunčano i stabilno, najavljuje meteorolog Igor Horvat:

Igor Horvat: Prognoza za riječko područje

Komentari