Vuku se repovi nakon sudačkih odluka u velikom derbiju

Vuku se repovi nakon sudačkih odluka u velikom derbiju

Mario Zebec (Foto: Pixsell)

Ma to je čisti penal. S dvije ruke me gurnuo. Malo prije sam čuo da je Lešković rekao kako je to u nogometu normalno. Za mene to nije normalno. to je bio čisti prekršaj i jedanaesterac, prokomentirao je Andrijašević spornu situaciju u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Je li Rijeka oštećena sudačkom ocjenom u velikom derbiju protv Dinama? Dojam je da jest. U drugoj minuti sudačke nadoknade Lešković je rukama na travu srušio Andrijaševića, a glavni djelitelj pravde Mario Zebec dao je znak da se igra nastavi. Nimalo u skladu s kriterijem koji je  primjenjivao tijekom susreta.

Mislim da nema govora o jedanaestercu, to su normalni dueli. Nije bio ni blizu lopte, tako da nema govora o najstrožoj kazni, kazivao je nakon utakmice jedan od sudionika sraza, gostujući središnji branič Marko Lešković.

S druge pak strane, Franko Andrijašević ima savim drugačiji pogled na tu situaciju.

Ma to je čisti penal. S dvije ruke me gurnuo. Malo prije sam čuo da je Lešković rekao kako je to u nogometu nornalno. Za mene to nije normalno. I s obzirom na kriterij koji je Zebec imao, svirao je dosta prekršaja, i to je bio čisti prekršaj. Možda sudac nije vidio, možda je imao loš kut, ali bio je čisti prekršaj za jedanaesterac, rekao je Andrijašević. I Matjaž Kek se po završetku konferencije z anovinare zapitao što se dogodilo u toj drugoj minuti sudačke nadoknade zaključivši kako je nekome nedostajalo, pristojno prevedeno, hrabrosti.

Komentari