"Zadružna Kružna": poziv na zajedničko djelovanje

"Zadružna Kružna": poziv na zajedničko djelovanje

Foto: Zadružna Kružna / FB

Maratonskom slušaonicom gramofonskih ploča "Radio Roža" u centru Rijeke počela je građanska akcija "Zadružna Kružna". Savez udruga Molekula organizira tri dana zabave, kulture i međusobnog razumijevanja u Kružnoj ulici koja će za tu prigodu biti posebno oslikana.

Akcijom se nastoji okupiti članove i korisnike udruga, vlasnike i djelatnike profitnog sektora, opću populaciju, mlade te osobito stanare Kružne ulice. "Zadružna Kružna" je oblikovana na način koji omogućava interakciju, aktivno sudjelovanje, međusobno informiranje i druženje svih prisutnih.

Nizom aktivnosti, koje za cilj imaju povezivanje svih aktera u jedinstvenoj ulici u centru Rijeke, nastoji se obogatiti i razviti međusektorska i međugeneracijska suradnja za buduće zajedničko djelovanje. U bogatom trodnevnom programu, uz nastup dj-eva, održavat će se koncerti, izložbe, turniri u briškuli, trešeti i stolnom nogometu; kreativne radionice kuhanja i izrade predmeta od papira, filmske projekcije, sajam gramofonskih ploča, društvene igre i jam sessioni.

Sva tri dana izrađivat će se i prodavati "nonini kolači" u humanitarne svrhe te će se predstavljati rad profitnih i neprofitnih organizacija Kružne ulice.

Detalji programa dostupni su ovdje, a poziv u "Zadružnu Kružnu" u ime jednog od organizatora, udruge "Ri rock", upućuje Vinko Golembiowski s kojim je razgovarao Ivica Vrkić:

Zaokružite Zadružnom Kružnom, pripremio Ivica Vrkić

Komentari